Veronika Ondo-Cholewová Správy

Nový týždeň v Michalovciach má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!

Nesedieť kdesi v byte či v dome, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne človeka osviežiť a dodať mu nových síl. A v Michalovciach tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Pozrite, aj toto sa u nás chystá...

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Michalovciach má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášsky koncert ZUŠ

2. decembra o 16:00, Základná umelecká škola

Základná umelecká škola vás srdečne pozýva na mikulášsky koncert populárno-hudobných skupín umeleckej školy, ktorý sa uskutoční v stredu 2. decembra o 16. hodine v koncertnej sále ZUŠ v Michalovciach.

Rozsvietenie vianočného stromčeka a príchod Mikuláša

4. decembra o 17:00, tribúna pri Mestskom úrade Michalovce

Vianočný stromček a celá vianočná výzdoba sa v našom meste rozsvieti v piatok 4. decembra. Rozsvietenie stromčeka bude spojené aj s príchodom Mikuláša a vianočným programom, ktorý bude na tribúne pri mestskom úrade. Deťom, ktoré prídu na rozsvietenie stromčeka, bude Mikuláš rozdávať sladkosti a detičky určite poteší aj mikulášska diskotéka s anjelikom, ale pozor – príde aj čert! Pre tých, ktorí sa budú chcieť s Mikulášom povoziť máme pripravený koč.

Večer amatérskych umelcov

4. decembra, La Bonté de Michel v tržnici

V michalovskom podniku vytvorili priestor pre nádejných hudobníkov na to, aby si mohli vyskúšať vystupovanie pred publikom. Rozhodli sa zorganizovať prvý VEĆER AMATÉRSKYCH UMELCOV, ktorý sa bude konať v piatok 4. 12. 2015. Dobrovoľnici sa môžu nahlásiť v kaviarni La Bonté de Michel . Vzhľadom na obmedzené priestory radi privítajú klaviristov, gitaristov, max. duá (klavír + spev, gitara + spev a i.). Vstupné: dobrovoľné = odmena umelcovi

Mikuláš v OC Zemplín

5. decembra o 15:00, OC Zemplín

Mikulášske popoludnie pre deti, plné zábavy a hier s postavičkami MINONI. Deti čaká divadielko Perníková chalúpka a rôzne súťaže. So svojou show vystúpia aj Minoni, počas ktorej sa budú môcť deti s nimi odfotiť. Nebude chýbať tombola o pekné ceny, no a samozrejme Mikuláš. Tento krát po prvýkrát v OC Zemplín aj so Snehulienkou. Organizátorom podujatia je OC Zemplín Michalovce.

Kampaň 16 dní aktivizmu proti násiliu páchanému na ženách 2015

4. decembra o 16:00, pred OC Zemplín

Odkaz kampane KONAJME! je výzvou pre všetkých ľudí, organizácie, verejné a štátne inštitúcie na Slovensku, aby robili viac pre ochranu žien zažívajúcich násilie a vyvodzovali zodpovednosť voči mužom, ktorí sa násilne správajú. Pre širokú i odbornú verejnosť sú pripravené aktivity. Odmietavý postoj k násiliu páchanému na ženách bude môcť verejnosť vyjadriť na verejných zhromaždeniach Vypískajme násilie, ktoré sa uskutoční v Michalovciach dňa 4.12.2015 o 16­.00 hod. pred OC Zemplín.

Mikuláš v tržnici

5. decembra o 17:00, tržnica

Mikuláš, čert a anjel sú pripravení obdarovať deti v tržnici sladkou odmenou. Pre návštevníkov sa plánuje vianočný program, ktorý zabezpečí umelecká škola Juročík, Bude aj maľovanie na tvár.

Burza starožitností

5. decembra, tržnica

Pozývame vás na bazár starožitností v michalovskej tržnici. Príďte sa pokochať duchom starých, no stále krásnych vecí. Čím staršie, tým krajšie a hodnotnejšie. Budeme mať možnosť skrášliť vaše príbytky, či získať odborné stanovenie ceny a veku vaších cenností, ktoré si strážite doma.

Môže vás zaujímať:

Čo odštartuje Silvester v Michalovciach? Poznáme celý program!

Najkrajšie sviatky roka už čochvíľa: Vieme kedy sa rozsvieti vianočný stromček, mikulášsky program s prekvapením!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM