Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Michalovciach zažiť!

Nový týždeň je už tu. Ako počas neho relaxovať? Pomôcť vám v tom môžu naše tipy. Sledujte, aj takéto podujatia môžete v Michalovciach zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň začal, vyrazte si aj za relaxom: TOTO môžete v Michalovciach zažiť!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Cestujúce bábky

do 19. 1., v Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického v Michalovciach

Návštevníci Zemplínskej knižnice Gorazda Zvonického v Michalovciach si môžu až do 19. januára pozrieť výstavu Cestujúce bábky. Ide o výstup tvorivých dielní spoločného projektu žiakov Základnej umeleckej školy v Michalovciach a v Sobranciach a Základnej školy v obci Vinné. Viac sa dočítate v tomto článku.

Vernisáž

do 24. 1., v Zemplínskom osvetovom stredisku

Ak ste nestihli silvestrovskú vernisáž, jedinečnú výstavu venovanú aj T. J. Moussonovi, môžete si ju pozrieť stále v Zemplínskom osvetovom stredisku. Súčasťou otvorenej výstavy Plenéry Zemplínskeho múzea je aj predstavenie knihy o T. J. Moussonovi a kaštieli v našom meste. Výstava potrvá do 24. januára v galérii ZOS.

Fimovanie pre dospelých

9. 1. 2018 od 18:15 hod. do 19:30 hod., ABC creative art, Námestie osloboditeľov 55, Michalovce

V Michalovciach sa uskutoční kreatívny kurz s témou fimovanie pre dospelých. Budete si môcť vyskúšať modelovanie s polymerovou hmotou a aj ju vypaľovať. Čaká vás dekorovanie lyžičiek, tvorba šperkov a iná vlastná tvorba.

Reprezentačný ples mesta

13. 1. od 19:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Návštevníci XI. reprezentačného plesu mesta Michalovce, ktorý sa bude konať 13. januára v Chemkostav aréne, sa môžu tešiť na pestrý program. Začiatok spomínanej slávnostnej udalosti v michalovskej Chemkostav aréne je naplánovaný na 19. hodinu. Reprezentačný ples mesta Michalovce je príležitosťou dobre sa zabaviť, ale aj zrelaxovať. Moderátormi večera budú Jana Hospodárová a Milan Zimnykoval. Medzi známymi hosťami bude aj Lucia Lapišáková, Marcel Ochránek, Martin Dejdar či Jiřina Bohdalová. Hlavnými hudobnými hosťami plesu budú Vašo Patejdl a Natasha Wright. Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť aj na ďalších účinkujúcich.

In the house

13. 1. 2018 od 22:00 hod., Elán Disco Club Michalovce

Elán Disco Club prináša v sobotu noc plnú hudby. Počas akcie si budete môcť vypočuť rôzne hudobné štýly, ako house – groove – deep – minimal – techno. Hrať bude napríklad aj DJ Robin, ktorého môžete poznať zo šíravských diskoték.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM