Zuzana Ročeňová Rôzne

Nuda cez víkend v Michalovciach nehrozí: Na tieto podujatia sa oplatí zájsť

Nuda cez víkend v Michalovciach nehrozí. Už tradične vám ponúkame prehľad zaujímavých podujatí v našom meste. Ponuka akcií v meste je pestrá, môžete zájsť do kina, na výstavu či na tenisový turnaj.

Ilustračný obrázok k článku Nuda cez víkend v Michalovciach nehrozí: Na tieto podujatia sa oplatí zájsť
Zdroj: TASR

VÝSTAVY

Piatok, 10:00 hod., malá galéria MsKS – Alžbeta Meňkyová, ilustračná figurálna maľba.

Piatok, 10:00 hod., Zemplínske múzeum Michalovce – Veľkomoravské dobrodružstvo. Výstava o dejinách a živote v časoch Veľkej Moravy, interaktívna výstava pre deti, mládež i dospelých.

Piatok, Literárne stopovanie. V Zemplínskej knižnici G. Zvonického môžete do 28. augusta v čase otváracích hodín knižnice navštíviť výstavu „Osmijankove veľké literárne stopovanie“.

KINO

Piatok, 21:00 hod., Kino Centrum – Očista 2. USA/2014/103 min./horor, thriller/celos­lovenská premiéra. Noví otcovia zakladatelia Spojených štátov amerických si Vás dovoľujú pozvať na výročnú oslavu Očisty! Projekcia 2D.

Piatok – nedeľa, 18:45 hod., Kino Centrum – Strážcovia galaxie 2D a 3D. USA/2014/122 min./akčný, dobrodružný, sci-fi. Odvážny dobrodruh Peter Quil sa stáva stredobodom záujmu nájomných zabijakov, potom ako ukradne tajomnú guľu obávanému a mocnému Ronanovi, ktorý si robí zálusk na ovládnutie celého vesmíru. Aby odhodlanému Ronanovi unikol, je Quill nútení spojiť sily so štvoricou netypických hrdinov.

Sobota – nedeľa, 16:30 hod., Kino Centrum – Ako vycvičiť draka 2. USA/2014/105 min./animovaná rodinná komédia. Nerozlučné duo sa musí postarať o mier na zemi a zachrániť budúcnosť ľudí a drakov pred mocichtivým Dragom.

Sobota – nedeľa, 21:00 hod., Kino Centrum – Sex Tape. USA/2014/90 min./komédia. Keď si Jay a Annie spolu začali, ich milostný život bol vzrušujúci a intenzívny. Po desiatich rokoch a dvoch deťoch sa z ich lásky vytratila iskra. Rozhodnú sa preto okoreniť nezáživné chvíle domácim videom, v ktorom počas trojhodinového erotického maratónu stihnú vyskúšať všetky pozície z príručky o sexe. Nápad je to určite skvelý, až do momentu, kedy ich prísne tajné video už nie je viac tajné. Začínajú sa preteky s časom o záchranu vlastnej reputácie, keď jedno kliknutie znamená úplné odhalenie.

INÉ

Piatok, 21:00 hod, Zemplínska šírava, rekreačná oblasť Kamenec – Penová show. Sensation v podaní tých najlepších Djov.

Sobota, 21:00 hod., Zemplínska šírava, rekreačná oblasť Kamenec – House Sensation. Open air edícia exkluzívneho hause.

ŠPORT

Piatok – nedeľa. ITF Womenś 10 000 USD „Michalovce cup 2014“. Medzinárodný tenisový turnaj – dospelí.

Sobota, 19:30 hod., futbalový štadión. MFK Zemplín – MFK Košice B. DOXXbet liga, muži – 2. Kolo.

ŠPORT AKTÍVNE

Piatok/14:00–16:00; 18:00–20:00/, sobota/13:00–19:00/, nedeľa /10:00 – 17:00/ – Krytá plaváreň Michalovce. K dispozícií aj vonkajší areál.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM