Veronika Ondo-Cholewová Správy

Obľúbené podujatie už prichádza: O pár dní odštartujú vianočné trhy v Michalovciach

Známe podujatie, ktoré sa v Michalovciach teší veľkej obľube, už klope na dvere. O niekoľko dní v metropole Zemplína odštartujú vianočné trhy.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené podujatie už prichádza: O pár dní odštartujú vianočné trhy v Michalovciach
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere. Nasať pravú predsviatočnú atmosféru môžete aj na vianočných trhoch v Michalovciach. Tie sa v našom meste uskutočnia už onedlho a to v dňoch 8. – 9. decembra. Oficiálne ich otvoria v piatok 8. decembra o 10:00 hod. na námestí.

26. ročník vianočných trhov odštartuje na tribúne pri Mestskom úrade Michalovce. Zástupcovia mesta ich slávnostne otvoria v prvý deň trhov 8. decembra o 10:00 hod. hymnou mesta.

Okrem trhov si budú môcť Michalovčania aj návštevníci metropoly Zemplína vychutnať i kultúrný program, ktorý bude súčasťou otvorenia jarmoku. Mesto si počas tohtoročného podujatia pripravilo vystúpenie folklórneho súboru Zemplín.

Načerpať predsviatočnú náladu budete môcť v desiatkach stánkov i v umeleckej uličke, kde už aktuálne pripravili tradične niekoľko drevených stánkov. Trhy ponúknu možnosť nakúpiť vianočné darčeky, ale aj sa zabaviť.

Okrem toho si mesto pripravilo v rámci vianočných trhov aj program navyše. Počas prvého trhového dňa (8. 12. 2017) sa uskutoční aj kultúrny program počas Slávnostného zasadnutia Mestského zastupiteľstva. Súčasťou programu vianočných trhov bude aj benefičný koncert, ktorý sa uskutoční v sobotu 9. decembra. Oba podujatia začnú o 17. hodine v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach.

Pozrite si aj našu priloženú fotogalériu a zaspomínajte si vďaka nej na minuloročné vianočné trhy v Michalovciach.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

FOTOGALÉRIA: Michalovce ovládla atmosféra vianočných trhov
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM