Ondrej Petričko Iné športy

OBRAZOM: Na olympiáde seniorov súťažil aj 90-ročný strelec

Už 5. ročník obľúbenej olympiády seniorov, ktorý sa konal v stredu, priniesol opäť výborné výkony starších Michalovčanov. Súťažili v tradičných disciplínach ako beh alebo streľba, ale nechýbal ani obľúbený hod „rozvalkou“ či beh s fúrikom.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Na olympiáde seniorov súťažil aj 90-ročný strelec
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

V areáli IV. základnej školy sa v stredu konal už 5. ročník športovej olympiády seniorov. Súťažiaci sa snažili dosiahnuť čo najlepšie výsledky v behu na 60, 100 a 200 metrov, v streľbe zo vzduchovky, ale aj v netradičnom hode „rozvalkou“, behu s fúrikom alebo slalome s kraslicou a ďalších zaujímavých disciplínach. Každý sa snažil vyhrať, no išlo hlavne o dobrú zábavu a príjemne strávené chvíle.

Športovať sa dá v každom veku

Dôkazom toho, že vek nie je prekážkou v športovaní je pán Michal, ktorý súťažil v streľbe zo vzduchovky. Práve on so svojim úctyhodným vekom 90 rokov, bol najstarším účastníkom olympiády seniorov.

„Súťažil som v streľbe zo vzduchovky, mal som deväť zásahov, som spokojný,“ zhodnotil svoje účinkovanie 90-ročný pán Michal, ktorý reprezentoval klub dôchodcov Stráňanka. Dodal, že akcia sa mu páči a je rád, že dôchodcovia aj napriek svojmu veku cvičia.

Ako to vyzeralo na športovej olympiáde seniorov v Michalovciach, si môžete pozrieť v našej foto- a videogalérii.

Olympiáda seniorov 2013
1
Galéria
Olympiáda seniorov 2013
8
Galéria
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM