Veronika Ondo-Cholewová Správy

Obrovské kolóny a časté zápchy: Vieme kedy sa toto utrpenie vodičov skončí! FOTO

Nervozita, kolóny, zápchy na ceste a takmer hodinové meškanie do práce. Opravy ciest a mosta sa blížia do svojho cieľa. Zo správy ciest sme sa dozvedeli, kedy si vodiči vydýchnu a vychutnajú si nový povrch ciest.

Ilustračný obrázok k článku Obrovské kolóny a časté zápchy: Vieme kedy sa toto utrpenie vodičov skončí! FOTO
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Počas rekonštrukcie mosta pri výjazde z Michaloviec na Sobrance sa v meste začali vytvárať niekoľkokilometrové kolóny. Stovky zamestnancov spoločnosti Yazaki, ktorá je najväčším zamestnávateľom v okrese, meškali do práce. Opravy na ďalších úsekoch znepríjemňovali mesiace šoférom jazdu. Všetko sa však onedlho skončí. Dozvedeli sme sa, kedy si Michalovčania vychutnajú kompletne opravené cesty.

Opravili tisíce metrov vozovky

V okrese Michalovce sú v súčasnosti realizované stavebné práce na dvoch úsekoch stavebnej akcie. „Stavebné a bezpečnostné opatrenia na cestách I. tried v Košickom kraji. Jedná sa o stavebné úseky I/50 Michalovce – Lúčky TEN- T, I/50 Závadka – Sobrance TEN- T,“ uviedla hovorkyňa Slovenskej správy ciest Zuzana Hromcová. Úsek Michalovce – Lúčky je v celkovej dĺžke 9 108 m. „V rámci rekonštrukcie cesty sú rekonštruované tri mostné objekty,“ doplnila hovorkyňa. Úsek Závadka – Sobrance je v celkovej dĺžke 9 742 m, kde sú rekonštruované tiež viaceré mostné objekty.

Predpoklad ukončenia

V súčasnosti sú podľa hovorkyne ciest stavebné práce na rekonštruovaných úsekoch v záverečnej fáze výstavby. Na základe rozpracovanosti mostných objektov je predpoklad ukončenia prác na všetkých mostných objektoch v mesiaci november. V súbehu s realizáciou a ukončovaním prác na mostných objektoch sú zabezpečované aj záverečné práce na samotnej komunikácii a súvisiacich stavebných objektoch (odvodnenie, úpravy priekop, priepustov, vodorovného a zvislého značenia a pod.). „Predpoklad ukončenia stavebnej akcie na uvedených úsekoch stavby je v priebehu mesiaca november,“ dodala na záver Z. Hromcová.

Pozrite si FOTO

Čítajte tiež:

FOTO cesty, kde si treba dať špeciálne pozor: Pozeráte sa na najnehodovejší úsek celého kraja!

V regióne sa rozbehnú práce na cestách 1. triedy: Vodiči, tieto vozovky sa dočkajú opravy…

Oprava michalovských ciest sa blíži do cieľa
13
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM