Zuzana Ročeňová Rôzne

Obrovský úspech michalovskej kapely: Stala sa víťazom Košického zlatého pokladu!

Skvelý, úžasný, fantastický! Taký je úspech michalovskej hudobnej formácie, pod názvom Kristián Dufinec & Inkognito, ktorá sa stala víťazom jubilejného tridsiateho ročníka pesničkovej súťaže. Na pódiu sa predviedli ako predposlední, no odchádzali ako víťazi.

Ilustračný obrázok k článku Obrovský úspech michalovskej kapely: Stala sa víťazom Košického zlatého pokladu!
Zdroj: Dnes24.sk

Pesničková súťaž „Košický zlatý poklad 2014“ už má svojho víťaza. Finálové kolo bolo na programe počas uplynulého víkendu a predstavilo sa v ňom dvanásť nádejných hudobných formácií.

Rozhodli fanúšikovia i porota

O tom, kto sa stane jubilejným víťazom, rozhodovala odborná porota v zložení Juraj Vančík, Marián Čekovský, Ľuboš Zeman, Igor Timko, Peter Bič, Juraj Hidvéghy a Vincent Štofaník. Ruku k úspechu priložili aj poslucháči RTVS a fanúšikovia hudobníkov, ktorí hlasovali za Kristiána Dufinca & Inkognito.

Kristián Dufinec & Inkognito je čisto chlapčenská kapela, ktorá nie je na hudobnej scéne ale žiadnym nováčikom. Mnohí ich môžeme poznať aj vďaka známym skladbám, ako „Chcem zmenu“ alebo „Spolu za jedno lano“.

K víťaznej pesničke bude čoskoro nový klip

Vo finálovom kole sa predviedli v zložení Kristián Dufinec, Martin Bertič, Lukáš Farbar, Ondrej Choma, Michal Choma a Samuel Tóth. „Sme veľmi radi a šťastní, že sme postúpili do finálovej dvanástky a vyhrali. Je to skvelý pocit. Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporovali a podporujú,“ povedal jeden z členov kapely Lukáš Farbar.

Zo súťaže si odniesli šek so slušnou sumou na 450 eur a možnosť natočiť klip. „Pustíme sa do natáčania klipu k našej výhernej pesničke „Dva svety“ a samozrejme budeme pokračovať v nahrávaní a tvorení nových vecí,“ doplnil Lukáš.

Skladbu si môžete vypočuť v našej videogalérií.

Foto: archív Kristián Dufinec & Inkognito

Michalovská kapela vyhrala Košický zlatý poklad
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM