Rôzne

Obyvatelia Michaloviec sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!

Valentín už doslova klope na dvere. Obyvatelia nášho mesta nám prezradili, ako tento sviatok zaľúbených oslávia.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Michaloviec sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbených je už cítiť na každom kroku. 14. február je dňom, ktorý mnohé páry využívajú na to, aby oslávili svoju lásku a naplno jej venovali spoločné chvíle. Opýtali sme sa preto Michalovčanov, aké sú ich plány na sviatok sv. Valentína.

S deťmi

Mária (35), ktorá je aktuálne na materskej dovolenke, si plánuje Valentín užiť doma s detičkami.„U­robíme si doma valentínky pre ocinka, zahráme sa spolu, a keď príde tatino, vystískame ho, ako sa na 14. februára patrí,“ povedala pre náš spravodajský portál Michalovce 24.

S deťmi sa plánuje hrať aj učiteľka Nikoleta v materskej škôlke.„V tento deň sme si pre našich škôlkarov pripravili celý rad valentínskych aktivít, počas ktorých najmenším vysvetlíme, o čom je tento sviatok a pripravíme pre rodičov valentínske darčeky.“

„Mám každoročnú valentínsku tradíciu – darovať kvapku krvi. Na druhý deň 15. februára pôjdem darovať krv,“ poveda obchodný predajca Vlado (43) a dodal, že sa takto snaží vyjadriť lásku k všetkým ľuďom, ktorí potrebujú krv.

Cukráreň či čokoládovňa

Priamo v Michalovciach plánuje romantický Valentín nejeden z vás. „Stretneme sa s priateľkou po práci, pôjdeme na niekam na večeru a určite do čokoládovne na niečo sladké. Ak bude fajn počasie, prejdeme sa po námestí,“ opísal manažér Marek (28).

Sladkým prekvapením chce potešiť svoju polovičku aj Tomáš (31), ktorý pracuje v zdravotníckej oblasti. „Kúpil som už nejaké valentínske sladkosti, ale bez cukrárne by to nebolo ono, keďže partnerka miluje sladkosti. Vezmem ju teda do jej obľúbenej cukrárne, aby si poriadne osladila život.“

Budapešť

Niektorí sviatok zamilovaných oslávia neskôr. „Valentín nebudeme oslavovať 14. februára, ale až počas víkendu. Zájdeme do termalparku a na wellness. Oddýchneme si a zrelaxujeme,“ povedala lekárnička Andrea (40).

Milan (39) sa priznal, že Valentín veľmi nemá rad, ale jeho manželka áno, takže sa jej prispôsobuje. „Plánujem naňho nezabudnúť, ako sa mi to väčšinou stáva. No, a keď to vyjde, tak romantickú večeru.“

„Pôjdeme na výlet do Budapešti. Len ja s manželom. Deti necháme starým rodičom, takže si aj oddýchneme,“ prezradila pre náš portál učiteľka Katarína (28).

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM