Tomáš Šuhajda Rôzne

Úchvatné zábery, ktoré musíte vidieť: Mesto Humenné očami paraglidistu!

Pozrite si VIDEO natočené paraglidistom Petrom Horvátom. Perfektný pohľad na mesto, takto ste ho pravdepodobne ešte nevideli! Ktovie, možno práve vy sa stanete po vzhliadnutí videa novým priaznivcom tohto adrenalínového športu.

Ilustračný obrázok k článku Úchvatné zábery, ktoré musíte vidieť: Mesto Humenné očami paraglidistu!
Zdroj: YouTube.com

Rodák z Humenného Peter Horvát v súčasnosti žije v Michalovciach. Ľuďom je najviac známy prostredníctvom jeho najväčšej záľuby, a tou je maľovanie obrazov. Svoju prácu predstavil v marci tohto roku aj Humenčanom, vo výstavnej sieni kultúrneho strediska prebiehala jeho výstava Korene. Zaujímavosťou je, že podľa niektorých ľudí dokážu jeho obrazy dokonca liečiť. Ste zvedaví na jeho tvorbu? Ukážky si môžete pozrieť TU!

Peter Horvát sa popri maľovaniu venuje aj fotografovaniu a tvorbe videí. Ak to spojí so svojou ďalšou srdcovkou, ktorou je paragliding, výsledkom je takéto zaujímavé VIDEO, ktoré si môžete pozrieť vo videogalérii. Ako sám hovorí: „Lietame pre relax, videá a fotografie robíme pre druhých.“ Vychutnajte si preto aj ďalšie zábery z jeho letov na stránke paraglidingového klubu www.relaxfly.sk.

Úchvatné zábery, ktoré musíte vidieť: Mesto Humenné očami paraglidistu!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM