Zuzana Ročeňová Krimi

Podgurážená posádka na štvorkolke? Nuž, takto smutne dopadli...

V Michalovskom okrese havaroval vodič (51) na štvorkolke. Podľa slov polície sa prevrátil do priekopy a zranil seba i spolujazdca, podľa dychovej skúšky boli obaja pod vplyvom alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Podgurážená posádka na štvorkolke? Nuž, takto smutne dopadli...
Zdroj: Webnoviny.sk

K nehode došlo v stredu, krátko po pol siedmej večer, v obci Ptrukša (okres Michalovce), kde vodič (51) z Kapušiankych Kľačian šoféroval štvorkolku zn. Buyang. Podľa polície pri prejazde ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky došlo k nehode.

„Zišiel z cesty do priekopy, kde sa so štvorkolkou prevrátil. Vodič i jeho spolujazdec sa na mieste podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom. Vodičovi policajti v dychu namerali 0,98 mg/l (2,04 promile), jeho spolujazdec nafúkal 0,69 mg/l alkoholu v dychu (1,44 promile),“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu PZ v Michalovciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečin ublíženia na zdraví.

Oboch mužov previezla RZP na ošetrenie do michalovskej nemocnice, kde sú hospitalizovaní. Podľa predbežnej lekárskej správy vodič utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 14 dní, jeho spolujazdec sa zo zranení bude liečiť približne 28 dní. Na štvorkolke vznikla škoda 500 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM