Zuzana Ročeňová Rôzne

Pohľad, ktorého sa už milovníci leta nemôžu dočkať: TAKTO vyzerá akvapark na Šírave zvnútra!

Čas kedy sa po prvý raz okúpeme v termálnej vode v nových bazénoch sa už kráti. Dnes v Kaluži totiž spustili testovaciu prevádzku Thermal parku. Pozrite si fotografie zvnútra!

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, ktorého sa už milovníci leta nemôžu dočkať: TAKTO vyzerá akvapark na Šírave zvnútra!
Zdroj: Dnes24.sk

Dnešným dňom spustil Thermal park svoju testovaciu prevádzku, avšak pre verejnosť by mal byť spustený až pred letom.

Pre návštevníkov svoje brány otvorí pred letom

„Otvorenie turistickej sezóny bude 15. júna tohto roku a už v tomto čase sa budú môcť návštevníci Zemplínskej šíravy okúpať v Thermal parku,“ povedal starosta obce Kaluža Ján Čuchran.

Bazénová hala pre dospelých aj deti

V bazénovej hale Thermal parku sú tri hlavné bazény. Najväčší je vlnový bazén, menší je relaxačný a masážny bazén. Pre deti sú v bazénovej hale pripravené detské atrakcie ako detský bazén, dlhá a krátka šmýkačka, divoká rieka, hojdací záliv i detské ihrisko. Podľa predpokladov by mala byť v Thermal parku po otvorení možná kapacita až 520 návštevníkov.

Termálny bazén s vysoko mineralizovanou geotermálnou vodou bude vo vonkajšom prostredí budovy a na jej prvom poschodí bude wellness a saunová časť, ktorú plánujú dokončiť počas leta.

Obrazom: Prvé foto z Thermal Parku na Šírave
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM