Jakub Forgács Krimi

Policajti vytiahli z rieky Uh dva balíky: Objavili v nich desiatky kartónov cigariet bez ochranných známok

Tak tomu sa povie úlovok! Kamery na rieke Uh zaznamenali pohyb neznámych plávajúcich predmetov. Ako sa podľa slov polície ukázalo, išlo o balíky s cigaretami bez ochranných známok.

Ilustračný obrázok k článku Policajti vytiahli z rieky Uh dva balíky: Objavili v nich desiatky kartónov cigariet bez ochranných známok
Zdroj: TASR

Policajti Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance v piatok v dopoludňajších hodinách vytiahli z rieky Uh v katastri obce Bajany, okres Michalovce, dva balíky s cigaretami bez ochranných známok.

„V piatok bol na kamerovom reťazci, ktorý monitoruje hraničnú rieku Uh, zaznamenaný pohyb neznámych plávajúcich predmetov. Policajti RHCP Sobrance použitím služobného motorového člnu vytiahli na breh na území obce Bajany dva balíky. Nachádzalo sa v nich spolu 78 kartónov cigariet zn. NZ Black Super Slims bez ochranných známok,“ informovala hovorkyňa RHCP Sobrance Agnesa Kopernická.

Ako ďalej uviedla, hodnota tabakových výrobkov bola pracovníkmi Colného úradu Michalovce vyčíslená na 468 eur, pričom colný dlh je viac ako 2176 eur. Pre podozrenie z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru prípad prevzal v zmysle vecnej príslušnosti vyšetrovateľ kriminálneho úradu Finančnej správy Košice.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM