Marcel Mojžiš Krimi

Policajti zasahovali pri konflikte Rómov: Po TOMTO spacifikovali muža so sekerou!

Policajti boli vyslaní na zásah na miesto, kde podľa polície nastal konflikt medzi Rómami. Napokon však došlo i na použitie donucovacích prostriedkov!

Ilustračný obrázok k článku Policajti zasahovali pri konflikte Rómov: Po TOMTO spacifikovali muža so sekerou!
Zdroj: TASR

V uplynulý piatok v noci po 23.00 hodine podľa slov polície došlo v meste Veľké Kapušany v okrese Michalovce k útoku na mužov zákona.

Hliadky mestskej a štátne polície boli vyslané na Čičarovskú ulicu, kde podľa krajského policajného hovorcu dochádzalo k rušeniu nočného pokoja a nezhodám medzi dvoma rómskymi rodinami. „Policajti sa situáciu na mieste pokúšali upokojiť, no konflikt medzi rodinami sa naďalej stupňoval. Na miesto boli vyslané ďalšie hliadky. Tridsaťštyriročný muž sa pred obytným domom zaháňal sekerou v ruke, pričom sa policajtom vyhrážal, že ich pozabíja. Muž bol viackrát vyzvaný, aby upustil od svojho protiprávneho konania, na čo nereagoval,“ uviedol Alexander Szabó.

Policajný hovorca zároveň dodal, že policajti muža spacifikovali za použitia donucovacích prostriedkov a umiestnili ho v cele policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ Michalovce muža obvinil zo spáchania prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. „Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Policajti vyšetrujú smrť michalovského cyklistu: Nájdený bol na zemi, nebolo mu už pomoci

Pod Hrádkom sa udiala nehoda: Peugeot po šmyku narazil do stromov vedľa cesty!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM