Krimi

Polícia: Mladý vodič prešiel po ležiacom mužovi (†34) a pokračoval v jazde

Podľa polície mladý vodič prešiel po 34-ročnom mužovi, ktorý ležal na zemi vedľa bicykla. Polícia ďalej uviedla, že mladík pokračoval v jazde a muž bol nájdený bez známok života.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Mladý vodič prešiel po ležiacom mužovi (†34) a pokračoval v jazde
5
Galéria

Podľa polície v nedeľu vo večerných hodinách došlo v okrese Michalovce k zrazeniu muža. „Vodič (25) z okresu Michalovce viedol okolo 22. hodine osobné motorové vozidlo zn. Mazda 323 po ceste smerom z Veľkých Raškoviec do Oborína. Podľa doterajšieho šetrenia dopravnej nehody vodič v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke s vozidlom prešiel po 34-ročnom mužovi z obce Oborín, ktorý z doposiaľ nezistených príčin ležal na zemi vedľa bicykla. Vodič nezotrval na mieste dopravnej nehody a pokračoval ďalej v jazde do miesta trvalého bydliska a vozidlo zaparkoval vo dvore.“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa ďalších slov policajného hovorcu zrazeného muža bez známok života našiel miestny obyvateľ z rodinného domu v blízkosti miesta dopravnej nehody, ktorý počul náraz a na miesto dopravnej nehody privolal prostredníctvom tiesňovej linky 112 záchranné zložky.

„Privolaná rýchla zdravotná pomoc zrazeného muža oživovala no ten na mieste zraneniam podľahol. Vodič sa na miesto dopravnej nehody vrátil v čase keď sa na mieste už nachádzali záchranné zložky. Bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ uviedol ďalej Szabó. Doplnil, že vodič pri dopravnej nehode neutrpel žiadne zranenia a na osobnom motorovom vozidle Mazda 323 vznikla škoda vo výške 300 eur.

„Poverený príslušník policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a pre prečin neposkytnutia pomoci. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ dodal policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Polícia: V Michalovskom okrese došlo k zrazeniu ležiaceho muža (†34), FOTO
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM