Rôzne

Pomôcka, ktorú ocení každý Michalovčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Michalovčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Pomôcka, ktorú ocení každý Michalovčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstvá Európy kňazov v halovom futbale

1. – 5. februára v Michalovciach

V dňoch od 1. – 5. februára 2016 sa v Michalovciach uskutočnia v poradí už desiate Majstrovstvá Európy kňazov v halovom futbale. Program dvoch hracích dní v utorok 2.2. a štvrtok 4.2. v Michalov­ciach, bude v stredu 3.2. obohatený aj programom v metropole východu – Košiciach, ktoré sa v tomto roku pýšia titulom Európske mesto športu 2016. Viac TU.

Talent Transport

5. februára, freedom, o 20:00

Členovia občianskeho združenia MEDIAS RES si vás dovoľujú srdečne pozvať na NEZABUDNUTEĽNÝ koncert jazzového tria okolo Vlada „Slnko“ Šarišského – TALENT TRANSPORT.​Kde? !freedom – priestor pre umenie a kultúru, Námestie osloboditeľov 80, Michalovce​. Talent Transport tvorí trio skúsených muzikantov z rôznych kútov Slovenska. Každý z nich má za sebou viacročné pôsobenie v niekoľkých známych a úspešných hudobných projektoch ako Hrana, Jana Kirschner, IMT Smile či Sounds Like This.

Fašiangový bál

6. februára, Bažant v Michalovciach

Tradičný fašianhový bal sa uskutoční v sobotu, 6. 2. 2016 od 19. hodiny a potrvá až do rána bieleho. Oficiálny koniec sa uvádza do 4. hodiny ráno. Zabávať vás bude bardejovská skupina Element, DJ Tony a vystúpi aj folklórny súbor Zemplín.

Ples v teplákoch

6. febuára, v Topoľanoch

Skvelá zábava a super sa baviaci dav ľudí oblečených v teplákoch. Takto bude vyzerať netradičný teplákový ples v Topoľanoch v časti Michaloviec. Žiadne dámske plesové róby a ani pánske obleky a fraky, ale len bežné obyčajné tepláky. Aj takto bude vyzerať 6. február Teplákovéj zábavy v Topoľanoch. Aj na tomto plese platí: čím viac pruhov na teplákoch, tým väčšia kvalita. Dôvodom vzniku takéhoto plesu je skvelá a uvoľnená zábava, ktorú zaručujú nielen skvelí ľudia, ale i pohodlnosť oblečenia. Pre účastníkov tohtoročného plesu bude pripravených aj množstvo prekvapení.

Ochotnícke Divadlo pri fontáne

8. februára o 17:30, MsKS

Divadlo pri fontáne uvedie reprízu 8. 2. 2016 o 17.30. vo veľkej sále mestského kultúrneho strediska premiéru veselohry SUPER ŽENA

Foto: Talent Transport

Môže vás zaujímať:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Michalovciach

O voľby prejavili záujem aj stovky Michalovčanov spoza hraníc: Voliť budú aj z poriadne exotických destinácií

Kuriozita v Michalovciach, o ktorej vie málokto: Tipnite si, koľko ľudí býva na tejto ulici

NEZABUDNUTEĽNÝ koncert jazzového tria
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM