Rôzne

Popletené Vianoce v Michalovciach: Stromček zdobil veľkonočný zajac

V Michalovciach boli viacerí svedkami popletených Vianoc. Stromček zdobil veľkonočný zajac a to veľkonočnými vajíčkami. Čo sa to dialo?

Ilustračný obrázok k článku Popletené Vianoce v Michalovciach: Stromček zdobil veľkonočný zajac
10
Galéria
Zdroj: ZŠ Pavla Horova Michalovce

V michalovskej základnej škole mali popletené Vianoce. Bolo to však schválne v rámci príjemného podujatia pre deti. Telocvičnu síce zaplnili snehuliaci a typické vianočné ozdoby, ale stromček zdobil veľkonočný zajac veľkonočnými vajíčkami. Pre deti túto zaujímavú akciu pripravila Základná škola Pavla Horova.

Zdroj: ZŠ Pavla Horova Michalovce

Aj keď Vianoce sú až v sobotu, na ZŠ P. Horova v Michalovciach si ich urobili v predstihu. A to nie len také hocijaké, ale popletené, špeciálne aj pre škôlkárov. Telocvičňa sa premenila na krásny vianočný les, kde sa pomedzi vianočné stromčeky prechádzal veľkonočný zajac s kuriatkom.

„Scénku, ako išli zdobiť zajac s kuriatkom strom veľkonočnými vajíčkami zahrali staršie deti,“ informovala zástupkyňa školy Ingrid Balogová. Divadielko nacvičili učiteľky piateho ročníka Pačová a Čuchranová. Akciu zorganizovali pod taktovkou učiteliek 3. – 4. ročníka.

Zdroj: ZŠ Pavla Horova Michalovce

Vianoce, ktoré najprv vyzerali ako takpovediac veľkonočné, sa v škole podarilo zachrániť. „Deti sprevádzal čert a Mikuláš, ktorý nakoniec zdobili aj vianočný stromček,“ doplnila zástupkyňa ZŠ P. Horova. Doplnila, že deti po splnení úloh dostali odznak, že na základnej škole zachránili Vianoce a do škôlky si odniesli jeden vyzdobený stromček, ktorí si sami vyzdobili pri plnení úloh v michalovskej základke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Telocvičňu premenili na vianočnú krajinu
10
Galéria
Zdroj: ZŠ Pavla Horova Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM