Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Posledný prázdninový víkend v našom okolí: Tu sú TIPY ako si ho maximálne užiť

Posledná párty na Šírave, festival plný piva alebo ďalšie zaujímavé akcie blízko našej zemplínskej metropoly. To všetko a ešte viac na vás čaká posledný augustový víkend.

Ilustračný obrázok k článku Posledný prázdninový víkend v našom okolí: Tu sú TIPY ako si ho maximálne užiť
Zdroj: TASR

Piatok – sobota

DNI MESTA TREBIŠOV

Trebišov

Mesto v spolupráci s Múzeom a Kultúrnym centrom južného Zemplína v Trebišove pripravilo aj tento rok pre všetkých Trebišovčanov i hostí mesta kultúrno-spoločenské podujatie Dni mesta Trebišov. Program bude prebiehať dnes od 13. hod. v areáli Múzea a Kultúrneho centra južného Zemplína. V programe vystúpia folklórne súbory, spevák Robo Opatovský a pre deti budú nachystané rozprávková krajina i mini zoo. Druhý deň programu bude prebiehať od 13. hod. v amfiteátri. Predstavia sa country kapely, veterán show, speváčka Kristína, disco Trebishow a od 14. hod. je pre deti nachystaný detský svet s množstvom atrakcií.

ROZLÚČKA S LETOM 2015

Šírava

Príďte sa rozlúčiť na Šíravu s tohtoročnou letnou sezónou. Hudba, drinky a zábava na vás čaká v Surf bare, kde okrem posledného prázdninového víkendu zažite súťaže. Čakajú vás zaujímavé výhry

Sobota

MEMORIÁL 2015

Šírava, Vojenská zotavovňa, od 8:00

V sobotu sa uskutoční XX. ročník turnaja v nohejbale MEMORIÁL 2015 na ihriskách Vojenskej zotavovne (hotel Granit) na Zemplínskej Šírave – Kaluža. Memoriál sa začína prezentáciou o 8:00 hod. Pokračuje zápasmi v základných skupinách – turnaje dvojíc. Zápasy play off a finále vyvrcholia po 12. hodine. Po turnajoch jednotlivcov sa vyhlásia konečné výsledky podujatia, po ktorom bude nasledovať priateľské stretnutie s obedom.

MY SME MICHALOVCE

Gorkého ulica, Michalovce

Michalovčania, ktorí navštívia festival MY SME MI sa môžu tešiť na pestrý program, zónu remesiel a nebudú chýbať ani rôzne atrakcie. A samozrejme na svoje si prídu aj vyznávači dobrého jedla a chutného pivka. Organizátori sľubujú v prvom rade výbornú atmosféru, množstvo príjemných koncertov a super náladu.

Nedeľa

PODHOROĎSKÉ SLÁVNOSTI

Podhoroď

Milovníkov folklóru, tradičnej kuchyne, ale aj turistických nadšencov privítajú v obci Podhoroď v okrese Sobrance. Neďaleko Michaloviec sa uskutočnia tradičné Podhoroďské slávnosti, ktoré sú jedným z top podujatí tohto leta na území Košického kraja. Nenechajte si ujsť celorusínske stretnutie, ktoré patrí k top podujatiu Košického kraja. Vystúpiť môžete na Tibavský hrad a súťažiť aj v lepení pirohov. Obecné slávnosti ponúknu folklór, tradičnú kuchyňu i výlety do okolia.

Čítajte tiež:

Základná škola v Michalovciach získava nový šat: Rekonštrukcia za viac ako jeden milión eur! FOTO

Na šíravskej hrádzi sa začalo stavať: Investícia za milión

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM