Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najkrajsích Michalovčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú rôzne supiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Michaloviec, aby sa pochválili svojou krásou.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najkrajsích Michalovčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…„, "Naši sexy, …“ alebo "Najkrajšie a najkrajší…“ ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Najkrajšie Michalovčanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 3 343 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Michalovčaniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena a veku. Občas k fotke pridajú súkromné informácie.

Priaznivcami skupiny sú nielen muži, ale aj viacero dám, ktoré kladne hodnotia jednu druhú alebo si hádajú vek. Navzájom sa vyzývajú k zaslaniu provokatívnych fotofrafií: „Kočky, čo tak nejaké plavkové foto zaslať???? Nech trochu zapálime hlávky chalanom!!! “

Na stránke vyhlásili aj súťaž Dievča leta 2015. Prvé odvážne dievča, ktoré sa prihlásilo so svojou fotografiou bola Olinka (14). Napísala o sebe, že sa rada zabáva s kamarátmu, a keď spolu behajú po vonku.

Medzi najmladšie patria 14-ročné dievčatá, ktoré fanúšikov stránky šokujú svojím zrelým výzorom, ale aj priznaniami. Väčšina fotiek patrí práve generácii od 14–18 rokov.. Asi najstaršou je 29-ročná podnikateľka Denisa, ktorá na stránke zverejnila, že má 7-ročnú dcérku. Aj keď sa stránka volá Najkrajšie Michalovčanky, fotografiami prispeli nielen ľudia z Michaloviec, ale aj krásky z blízkého okolia a obcí Veľké Kapušany, Pavlovce nad Uhom atď.

Foto: ilustračné

Čítajtie tiež:

Titul Miss Domaša získala kráska z východu: Nádherná Ľubomíra (20) nenašla premožiteľku!

Letné obrázky z Vinného: Okrem krásnych dievčat pútali pozornosť muži zákona na koňoch!

Výletná loď ponúka romantiku na Šírave: Vychutnajte si na FOTKÁCH pohľady, ktoré zažijete pri plavbe

Nastal čas obľúbených modrých bobuliek: Počuli ste už o čučoriedkovej farme na Zemplíne?

Amfiteáter na Zemplínskej Šírave zažije po 15 rokoch hudobný festival: Príde aj Desmod

V obľúbenom letovisku určite strhnú vašu pozornosť: Na Šírave po novom jazdia policajti na koňoch!

Tábor s koňmi praská vo švíkoch: Účasť majú aj zo Španielska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM