Rôzne

Predĺžený víkend je tu: Michalovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?

Dočkali sme sa. Predĺžený víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v Michalovciach a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je tu: Michalovčania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?
Zdroj: Peter Pavolko Photo

My sme Východ

27. augusta 2016

Obchodná ulica, Michalovce

My sme Východ je na východe už tretím ročníkom sérií letných podujatí, ktoré sa budú konať toto leto až v siedmych mestách na východnom Slovensku. V Michalovciach 27. augusta od 14. hodiny na Obchodnej vystúpia Helenine oči, Kandráčovci, Katka Knechtová, ale aj náš rodák Kristián Dufinec so svojou kapelou Iconito.

Lečofestival

27. – 28. augusta 2016

Veľké Kapušany

Mesto Veľké Kapušany v dňoch 27. a 28. augusta už po desiatykrát usporiada Lečo festival, ktorý je pre návštevníkov synonymom gastronomického a kultúrneho zážitku. Popri súťaži vo varení leča, ochutnávok miestnych špecialít prídu hostia s pestrou paletou vystúpení domácich a zahraničných interpretov. Lečo je obľúbené jedlo najmä v letnom období, nepatrí síce medzi výnimočné gastronomické špeciality, avšak to veľkokapušianske je vraj jedným zo špecifík miestnej kuchyne.

1. Traktor trial

28. augusta 2016

Veľké Kapušany

1. Copus traktor trial – bláznivá jazda (nielen) podomácky vyrobených traktorov. Máte doma vlastnoručne vyrobený traktor, alebo traktoru podobné „čudo“, ktoré jazdí? Tak, teda pre vás je určený 28.8.2016 v rámci veľkokapušianskeho lečofestivalu 1. Copus traktor trial, tj na bláznivú jazdu (nielen) podomácky vyrobených traktorov. Informácie na čísle +421 917 955 475 , alebo zastupca.primatora@vkapusany.sk.

Slávnosť v Suchom

28. augusta 2016

Suché

Príďte oslávi 750. výročie obce Suché pri Michalovciach. V Suchom o 10. hodine otvoria výstavu poľovných trofejí. O 10:30 bude sv.liturgia, o 14:00 program plný ľudovej hudby, ktorý doplní ľudový rozprávač. O 20. hodine zakončia deň diskotékou. Okrem toho na váš čaká viacero sprievodných akcií.

Šíravkovo

28. augusta 2016

Lúč, Šírava

Príďte so svojimi deťmi na jedinečné podujatie ŠÍRAVKOVO na Amfiteátri na Zemplínskej šírave. Tešia sa na vás Paci Pac, Tárajko a Popletajka a tiež ujo Ľubo so svojím programom, ktorý tu pokrstí svoje nové dvd. Súčasťou príjemného rodinného popoludnia bude ďalší bohatý program:let balónom, bohaté workshopy , fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, súťaže, maskoti, zvieratká a ďalší bohatý sprievodný program atď.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

FOTO: Zemplínsky jarmok prilákal tisíce ľudí: Michalovce oživili folklórne slávnosti

Zháňate si v Michalovciach prácu? Jeden klik vám môže prihrať nový džob

Dj Robin (34) z Michaloviec: Niekedy sa z párty spamätávam tri dni

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM