Ondrej Petričko Kultúra

Prednášky o závislostiach alebo rizikách na internete študentov zaujali

Michalovskí študenti sa zúčastnili zaujímavých prednášok v michalovskej knižnici, ktorých štýl a forma ich veľmi zaujali. Svedčila o tom aj plodná a aktívna diskusia s lektorom.

Ilustračný obrázok k článku Prednášky o závislostiach alebo rizikách na internete študentov zaujali
Zdroj: Dnes24.sk

Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického (ZKGZ) v Michalovciach uskutočnila v spolupráci s občianskym združením Entrée pri ZKGZ prednášky pre študentov stredných škôl v Michalovciach. Prednášky na zaujímavé témy odprezentoval lektor Libor Votoček, absolvent MFF UK Praha. „Študenti SOŠ obchodu a služieb si vypočuli prednášky o Kyberšikane a rizikovom správaní na internete. O závislostiach sa niečo viac dozvedeli študenti SOŠ sv. Cyrila a Metoda. Študenti SOŠT Michalovce si vypočuli prednášku Srdce skutočného muža a Srdce skutočnej ženy. Obchodná akadémia si vybrala tému Vplyv hudby a filmu – Ako hudba a film môže ovplyvňovať myslenie a hodnoty ľudí,“ priblížila program riaditeľka ZKGZ Alena Vasiľová.

Týchto zaujímavých a poučných prednášok sa zúčastnilo celkovo 136 michalovských študentov. „Štýl, forma, sugestívnosť a autentické video nahrávky zaujali účastníkov k aktívnej diskusií s lektorom, čo bolo veľmi pozitívnym prvkom pri hľadaní odpovedí na problémy študentov, s ktorými sa stretávajú nielen na školách, ale aj v súkromí,“ zhodnotila riaditeľka.

Foto: ZKGZ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM