Rôzne

PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Michalovciach

Môžeme sa radovať, je tu opäť víkend. Aké zaujímavé akcie počas neho radíme zažiť v Michalovciach? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Michalovciach
Zdroj: TASR

Hádzaná

7. 4. 2018 o 17:30 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

V sobotu podvečer odohrajú hráčky Iuventy zápas so Zlínom. Môžete ich prísť povzbudiť o 17:30 hod. do Chemkostav arény a pozrieť sa na ich športové výkony.

Deň čo deň

7. 4. 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Romantický príbeh o tom, aké to je keď sa každé ráno prebudíte v inom tele a každý deň žijete život niekoho iného. Snažíte sa vyhýbať tomu, aby si to niekto všimol, a preto sa radšej nepletiete do životov týchtu ľudí. Všetko je v poriadku, až do rána, keď sa prebudíte v tele Justina a zamilujete sa do jeho priateľky Rhiannon.

Dance párty

7. 4. 2018, Fabrik live, Michalovce

V sobotu sa v podniku Fabrik live bude opäť tancovať. Cely večer budú znieť tanečne hity a k dobrej nálade prispeje Dj Tony, Dj Freezer a Dj Mike.

Hádzaná

8. 4. 2018 o 11:00 a 13:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Hráčky Iuventy sa chystajú na dva nedeľňajšie zápasy. O 11:00 hod. môžete vidieť prvý zápas I. LMD s tímom ŠSK Drábova Košice. Druhý zápas I. LSD sa začne o 13:00 hod. s ŠSK Drábova Košice .

Ľadový hokej

8. 4. 2018 o 17:30 hod., Zimný štadión Michalovce

Michalovskí hokejisti sa v nedeľu na ľade pobijú o víťazstvo play out Tipsportligy s hokejovým klubom zo Skalice. Ak si chcete tento súboj vychutnať, príďte o 17:30 hod. na zimný štadión.

Tomb Raider

8. 4. 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Lara Croft (Alicia Vikander) má 21 rokov a práve zdedila obrovské obchodné impérium. Jej otec, bohatý šľachtic a známy dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizol bez stopy pred 7 rokmi, keď bola ešte malá. Odvtedy sa Lara márne snaží nájsť nejaký zmysel života. Keď si prečíta záhadný odkaz, ktorý jej otec zanechal, rozhodne sa opustiť Londýn.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM