Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Priehrštie tipov na tento víkend v Michalovciach a okolí: Tu by ste nemali chýbať...

K víkendu relax jednoducho patrí. Môžete si ho dopriať aj na podujatiach, ktoré prebehnú v Michalovciach či okolí. Prinášame vám hneď niekoľko zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Priehrštie tipov na tento víkend v Michalovciach a okolí: Tu by ste nemali chýbať...
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Ja, Zloduch 3

15. 7. o 17:00 hod., Kino Centrum Michalovce

Bývalý zloduch Gru má problém. Medzi prstami si nechal utiecť aktuálne najhľadanejšieho zlosyna na svete, a tak ho vyhodili z práce v Antizloduchovskej lige. Jeho Mimóni sú navyše čím ďalej nespokojnejší lebo ich pán už nie je zlý. Najmladšia dcéra Agnes túži po živom jednorožcovi, ktorý bude neuveriteľne hebučký. A do toho všetkého sa Gru dozvie, že má dvojča, ktoré je mu na nerozoznanie podobné.

Špacírky

16. 7. 2017, od 8:30, podľa miesta zastávok

V nedeľu sa bude špacírkovať s výkladom sprievodcu, ktorý ľuďom porozpráva zaujímavosti nielen z histórie vždy daného konkrétneho miesta. Čakajú vás drevené chrámy v Ruskej Bystrej a Inovci, Hrádok v obci Podhoroď, jazierko pri Beňatine. O 13:00 hod. cesta späť – zastávky výstupu podľa zastávok nástup.

Ak nestihnete podujatie túto nedeľu, bude každú nedeľu, počas mesiacov júl a august. Cena výletu: dospelý: 10 €, deti 0–2 roky 0 €, deti 3–12 rokov 5 €, študenti do 25 r. 7,50€. Nahlásiť sa môžete najneskôr deň pred uskutočnením výletu do 15:00 hod. na spacirki@gmail.com, +421949610197

Koncert na námestí

16.7. 2017 o 18:00 hod., tribúna pri mestskom úrade

V rámci kultúrneho leta v Michalovciach čaká návštevníkov centra v nedeľu 16. júla o 18. hodine koncert speváčky Michaelly so skupinou. Hudobné podujatie je pre všetkých návštevníkov michalovského námestia bezplatné.

Ako sa stať zlatokopom

16. 7. o 18:00 hod., Kino Centrum Michalovce

Odvážnu, bláznivú a zvodnú letnú komédiu Ako sa stať zlatokopom zdobia sexbomby dvoch generácií. Mexická kráska Salma Hayek a sexuálny symbol šesťdesiatych rokov, legendárna Raquel Welch. Pánske pokolenie ju ale napriek tomu príliš neocení. Hlavným hrdinom je totiž zhrdzavený playboy za zenitom, ktorého pokusy vrátiť sa po rokoch ako obávaný dobyvateľ ženských sŕdc.

Letné kino na amfiku

16. 7. 2017 o 21:15 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Šíravský amfiteáter prichystal pre nadšencov sledovania filmov pod holým nebom počas nedele dobrodružný film Veľký čínsky múr. Návštevníci si budú môcť vychutnať film pod holým nebom. Letné kino začne premietať film od 21:15 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM