Veronika Ondo-Cholewová Správy Rôzne

Prinášame vám ich na FOTKÁCH: Toto sú najkrajšie bytovkárske predzáhradky Michaloviec

Už sú známe najkrajšie bytovkárske predzáhradky Michaloviec. Prezradíme vám, ktoré to sú aj kde ich môžete nájsť. A pozrite si ich aj na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Prinášame vám ich na FOTKÁCH: Toto sú najkrajšie bytovkárske predzáhradky Michaloviec
3
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Michalovčania sa mohli počas leta zapojiť do zaujímavej súťaže. Mesto totiž vyhlásilo zápolenie o najkrajšiu predzáhradku pri vchode bytového domu. Výsledky sú už známe a my vám teraz ukážeme predzáhradky, ktoré mesto vybralo za tie naj.

Krajší verejný priestor

Ako informovala radnica, súťažou o najkrajšiu predzáhradku bytoviek chcela podporiť obyvateľov, ktorí sa podieľajú na estetizácii predzáhradiek a vytvárajú krajší a oku lahodiaci verejný priestor. Michalovský magistrát preto počas leta vyzýval ľudí, aby sa zapojili a posielali fotografie.

O svoje zábery predzáhradok sa tak podelili viacerí. Kto však napokon získal spomínaný titul najkrajšej predzáhradky?

Víťazné predzáhradky

Najkrajšia predzáhradka pri vchode bytového domu v Michalovciach je podľa výsledkov súťaže na Štefánikovej 29. Svoju starostlivosť jej venuje Anna Malíková.

Na druhom mieste skončil Marek Mižík a jeho dielo, ktoré nájdete na Ukrajinskej 8. Mesto ocenilo aj prácu Mikuláša Pilníka a Vladimíra Mašleja, ktorí sa prihlásili s predzáhradkou, ktorá sa nachádza na J. Švermu 1344/3.

Prví dvaja výhercovia získavajú peňažné poukážky na nákup v predajni so záhradníckym sortimentom. Páni M. Pilník a V. Mašlej dostanú od mesta dve vstupenky na 10 voľných vstupov na mestskú plaváreň. Okrem titulu najkrajších predzáhradok a cien, dostanú všetci aj čosi navyše a to vstup na slávnostné mestské podujatie. „Výhercov pozveme na podujatie Michalovce Michalom a Michaelám, kde im budú odovzdané ceny,“ informovala radnica.

Ocenené prezáhradky si možete pozrieť aj v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

To je nádhera: Takéto krásne predzáhradky môžete vidieť v Michalovciach
3
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM