Tomáš Šuhajda Rôzne

Problémy pri natáčaní filmu Stálo to za to: Keď sa štáb takmer ocitne v ohrození života...

Už v pondelok zažije humenské Kino FAJN výnimočnú premiéru. Prvýkrát bude verejnosti predstavený film Stálo to za to, ktorý sa natáčal v Humennom. Za romantickou komédiou stojí 23-ročný Humenčan Daniel Kontuľ, ktorý vo VIDEU prezrádza zaujímavú historku z natáčania!

Ilustračný obrázok k článku Problémy pri natáčaní filmu Stálo to za to: Keď sa štáb takmer ocitne v ohrození života...
Zdroj: Dnes24.sk

Natočiť film dá určite zabrať. 30-členný štáb zložený z mladých ľudí na čele s Danielom Kontuľom musel riešiť množstvo náročných, ale aj úsmevných komplikácií. Množstvo problémov, ale aj množstvo zábavy…

Film už naplnil očakávania

„Všetko, čo som od filmu očakával, sa mi už splnilo. Chcel som spoločne s ostatnými ľuďmi zapojenými do projektu efektívne využiť prázdniny a naučiť sa veľa nového. Ako bonus si v závere projektu pozrieť film s našimi rodinami na plátne v kine,“ vyjadril sa Daniel Kontuľ.

To všetko je dnes už isté, a projekt, ktorý vznikol aj za podpory Detskej organizácie Fénix Humenné, tak hodnotí ako úspešný.

Film však vzbudil záujem aj širšej verejnosti!

„Ak nás prídu podporiť aj ostatní svojou účasťou a symbolickým vstupným, budeme veľmi radi a vďační. Určite práve záujem zo strany verejnosti bude pre nás motiváciou do budúcna,“ hovorí Daniel.

Premiéra filmu Stálo to za to už v pondelok 14.10. o 18:00 hod. v kine FAJN!

Ďalšie info o filme aj na Facebook.com/E­voSense

Problémy pri natáčaní filmu Stálo to za to: Keď sa štáb takmer ocitne v ohrození
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM