Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Prvý septembrový víkend prináša zaujímavé podujatia: Parádne mašinky, nový chlieb aj niečo pre deti...

Poznáte uhorského rytiera z Michaloviec? Počas víkendu sa môžete zoznámiť aj s historickými rušňami. Víkend vyvrcholí oslavou nového chleba.

Ilustračný obrázok k článku Prvý septembrový víkend prináša zaujímavé podujatia: Parádne mašinky, nový chlieb aj niečo pre deti...
Zdroj: TASR

Piatok

DNI UHORSKÉHO RYTIERA ALBERTA Z MICHALOVIEC

Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického, 16:00

ZKGZ organizuje zaujímavé čítanie povestí o hrade, ktoré bude spojené s besedou na tému Hrad Vinné – povesti a realita. V nej vystúpia Matej Starják, Jaroslav Gorás, Maroš Demko a Martin Molnár. Začiatok o 16.00 hod.

KÚZELNÝ ZAČIATOK ROKA

Tržnica, 16:00

Hudobno-zábavno-súťažný show program pre rodiny s deťmi. Čaká vás: Strýko Baltazár, zabáva pre deti, známe svetové hity s veselými slovenskými textami, interaktívna práca s publikom, dvaja animátori – animácie, tanečné variácie, pódiové súťažné disciplíny pre publikum, kúzelník Marco a iné.

Sobota

DEŇ ŽELEZNICE

Humenné, 9:00

Príďte si pozrieť výstavu moderných a historických rušňov a vozňov, Stakčínsku strelu, najnovšiu slovenskú poschodovú súpravu, parný rušeň Papagáj, motorový vozeň Bagetu či Porschelíno- auto na koľajniciach. To však zďaleka nie je všetko. Pripravený je bohatý program aj pre deti, čaká ich kreslenie vláčikov v nákladnom vozni za sladkú odmenu, ukážka hasičskej a policajnej techniky, vozenie na baterkovom rušni po depe…

Nedeľa

SLÁVNOSŤ NOVÉHO CHLEBA

Bežovce, 15:00

Kultúrno-spoločenské podujatie pripravuje detašované pracovisko Zemplínskeho osvetového strediska v Sobranciach. Začiatok je o 15. hodine vo vonkajších priestoroch obecného úradu. V programe vystúpia folklórne súbory, predstavia sa chovatelia, záhradkári a uskutoční sa aj piaty ročník lepenia chutných pirohov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM