Rôzne

Prvý týždeň roku 2017? 5 tém, ktoré u našich čitateľov vzbudili najväčšiu pozornosť

Prvý týždeň nového roka je pomaly za nami. Ak ste nestihli sledovať dianie v Michalovciach, pozrite si témy, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Prvý týždeň roku 2017? 5 tém, ktoré u našich čitateľov vzbudili najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

TOP podujatia na január

Počas januára sú v pláne v Michalovciach viaceré lákavé podujatia. My sme z nich vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie. Pozrite si náš redakčný výber na január a vyberte si niektoré akcie, ktoré možno zaujmú aj vás.

Zaujímavé zistenia o našom meste

Počty obyvateľov miest sa pravidelne menia. Podobne tomu samozrejme je aj v tom našom. Pozreli sme sa preto na najnovšie zistenia v tomto smere týkajúce sa Michaloviec. Dokázali by ste uhádnuť, koľko nás vlastne je? Schválne skúste si najskôr teraz tipnúť a následne si pozrite v pokračovaní nášho článku, či ste mali pravdu, alebo ste sa mýlili…

Recesistická súťaž na michalovskom námestí

Posledný deň roka 2016 sa v Michalovciach na námestí uskutočnila súťaž v streľbe zátky zo šumivého vína. Prítomní sa pokúšali prekonať rekord, ale na miesto prišli si aj zábavne užiť posledné hodiny starého roka. Ľudia na toto podujatie prišli nielen súťažiť, ale aj povzbudzovať súťažiacich a popri tom sa zabaviť, pretože pri tejto akcii vznikli veľmi humorné situácie. Víťazom 17. ročníka sa stal František Lenhard, ktorého zátka dopadla do vzdialenosti 21,13 metra.

Michalovce vítali nový rok ohňostrojom

Začiatok silvestrovského programu v našom meste bol okolo 22:30 hod. a to konkrétne na tribúne na Námestí osloboditeľov. Verejnosť si vychutnala vatru, ale vypočula si aj príhovor primátora mesta Michalovce. Nočnému programu predchádzala silvestrovská vernisáž ešte dopoludnia. Pri polnočných oslavách už odzneli tradičné hymny Slovenskej republiky a mesta Michalovce. Po nich potom odpálili pyromuzikálny ohňostroj, ktorý si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Prvé bábätko roka 2017 v Michalov­ciach

Prvým bábätkom roka 2017 sa v Michalovciach stal Mathias. Na svet sa vypýtal niekoľko hodín po polnoci. Vážil 3100 gramov a meral 48 centimetrov. Chlapec sa narodil o 5:25 hod.v michalovskej nemocnici.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM