Rôzne

Michalovčania raz kliknú a okamžite ich ten song chytí za srdce: Toto je nová hymna MFK Zemplín!

Známa kapela stvorila prvú oficiálnu hymnu michalovského futbalového klubu. Umelci ju naživo zahrali pred tisíckami fanúšikov tohto športu. A sami hovoria o skvelom emotívnom zážitku.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania raz kliknú a okamžite ich ten song chytí za srdce: Toto je nová hymna MFK Zemplín!
Zdroj: MFK Zemplín Michalovce

Jediný zástupca z východného Slovenska v najvyššej futbalovej súťaži MFK Zemplín Michalovce má svoju prvú oficiálnu hymnu. Postaral sa o ňu Kristián Dufinec so skupinou Iconito.

Nadšení

Chlapci prezradili, že okrem toho, že sú zamilovaní do hudby, majú radi taktiež futbal, a sú fanúšikmi svojho klubu, mesta, v ktorom sa narodili a vyrástli – Michaloviec. Aj možno preto ich výsledkom talentu a futbalového nadšenia je prvá oficiálna hymna Zemplínu Michalovce.

"Sme nadšení, ako chlapci zvládli výzvu. Výsledkom je moderná rocková skladba s chytľavým refrénom, z ktorej priam srší energia.“ nechalo sa počuť vedenie MFK. "Chceme, aby sa nová hymna Zemplínu stala neoddeliteľnou súčasťou nástupov na zápasy, tak ako to majú zahraničné a prispeje k lepšej atmosfére na štadióne.“ dodalo vedenie MFK.

Emotívny zážitok vo futbalovej svätyni

Kristián Dufinec & Iconito hymnu naživo zahrali pred výkopom posledného zápasu sezóny proti Žiline priamo na štadióne Zemplínu. „Hrať na michalovskom štadióne bol skvelý a emotívny zážitok, keďže sme všetci Michalovčania,“ povedal pre náš spravodajský portál Kristián Dufinec. S ním vám už onedlho prinesieme aj rozhovor, v ktorom prezradí ďalšie zaujímavosti. Hymnu michalovského futbalu si môžete pozrieť vo videu.

Pozrite si hymnu a vyjadrite svoj názor na ňu v ankete pod videom.

Hymna michalovského futbalového tímu
1
Galéria
Ako sa vám páči nová hymna MFK Zemplín Michalovce? Ešte si na ňu neviem urobiť názor.
Je to super, páči sa mi.
Veľmi ma neoslovila.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM