Šport

René z Michaloviec si domov priniesol cenný kov: Tvrdé VIDEO z kickboxerského zápasu!

Skvelý úspech nášho klubu kickboxérov! René Link sa predviedol sa na majstovskom turnaji v kickboxe. Podarilo sa mu obsadiť poprednú priečku a domov si odnieslol hodnotnú medailu!

Ilustračný obrázok k článku René z Michaloviec si domov priniesol cenný kov: Tvrdé VIDEO z kickboxerského zápasu!
Zdroj: Dnes24.sk

V trenčianskom Expocentre uskutočnil pilotný projekt SZKB – Akademické Majstrovstvá SR v kickboxe,, ktoré sa uskutočnili počas 5. ročníka celoslovenskej akcie Športfestival SR. V rámci tejto akcie sa konal taktiež Galavečer oceňovania najúspešnejších neolympijských športovcov SR. Medzi športovcami zahviezdili aj Michalovčania.

Michalovskí kicboxeri

Športový Kickbox klub Michalovce reprezentoval nováčik René Link, ktorý bol nominovaný v kategórii kick light do 69 kg proti Ľubovi Bodorovi. V poslednej chvíli to však organizátori zmenili a René štartoval proti vopred nenominovanému Michalovi Stričíkovi vo váhovej kategórii do 74 kg. >

Zápas bol zo začiatku vedený podľa predpokladu neprimeraným tlakom a tvrdosťou zo strany M. Stričíka, za čo bol v prvom kole aj niekoľkokrát napomínaný.

Ako uvádza Kicbox klub Michalovce, napriek snahe držať si ho od tela a bodovať v ďalších kolách, René bodovo zápas nakoniec prehral 3:0 a získal striebornú medailu. Blahoželáme!

Michalovský kicboxer v tvrdom zápase
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM