Šport

Rozbehnuté Michalovce zaváhali na ľade Prievidze: Rozhodli dva bleskové góly

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali na ľade MšHK Prievidza 3:5, hoci zo začiatku úspešne viedli 3:2. Povzbudení dvoma víťazstvami v rade si rolu favorita neobhájili, nevydareným zápasom si skomplikovali pozíciu v prvej štvorke tabuľky.

Ilustračný obrázok k článku Rozbehnuté Michalovce zaváhali na ľade Prievidze: Rozhodli dva bleskové góly
Zdroj: Dnes24.sk

V 36. kole I. hokejovej ligy nastupovala Michalovská Dukla proti súperovi MšHK Prievidza, ktorý z posledných 11 zápasov 9 prehral. Zemplínčania boli po posledných dvoch úspešných víťazstvách favoritmi zápasu.

Úvodne vyrovnávanie

Skóre stretnutia otvoril v 8. minúte počas presilovky domáci Kentoš, na ktorého presný zásah odpovedal v 11. minúte Martin Opatovský. O štyri minúty neskôr Peter Cmorej dostal Duklu do vedenia vydareným gólom. Do konca zápasu sa domáci hráči Prievidze nedali zahanbiť, skóre vyrovnali na 2:2, keď sa strelecký presadl Glemba.

Nešťastná tretia tretina zápasu

Druhá tretina priniesla viacero zaujímavých momentov. V jej záverečnej minúte poslal počas oslabenia Duklu do vedenia Richard Šechný, no ešte počas presilovky sa opäť presadil Kentoš a vyrovnal tak na 3:3.

V záverečnej tretej časti opäť padli dva góly, no žiaľ oba do michalovskej siete. V 47. minúte Glemba svojím druhým gólom v zápase poslal Prievidzu do vedenia, no a desať sekúnd pred koncom Hús stanovil po góle do opustenej brány Dukly skóre zápasu na 5:3.

Michalovčania sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v piatok 17. januára o 17.00 privítajú družstvo Považskej Bystrice.

MšHK Bulldogs Prievidza – Dukla Michalovce 5:3 (2:2, 1:1, 2:0)

Góly: 8. Kentoš, 18. Glemba, 40. Kentoš, 47. Glemba, 60. Hús – 11. Opatovský, 15. Cmorej, 40. Šechný. Vylúčení: 2:5.

Presilovky: 2:0.

Oslabenia: 0:1.

Rozhodovali: Vojtek – Číž, Vyoral.

Divákov: 107.

Foto: ilustračné

Zdroj: HK Dukla Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM