Zuzana Ročeňová Rôzne

Roztlieskavačky sa už chystajú: Duklu poženú za víťazstvom aj tieto kočky, pozrite FOTO!

Divákom a fanúšikom hokeja sa už čoskoro predstavia Cheerleaders Michalovce. Pohľadné mladé slečny budú skrášľovať, spríjemňovať a zabávať aj túto sezónu!

Ilustračný obrázok k článku Roztlieskavačky sa už chystajú: Duklu poženú za víťazstvom aj tieto kočky, pozrite FOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

O náladu na domácich zápasoch sa postarajú mladé dámy, ktoré si svoju premiéru odkrútili ku koncu minulej hokejovej sezóny.

Povzbudzovanie a spestrenie hokeja

Ako nám prezradila Janka Puškárová z Cheerleaders Michalovce na začiatok majú nachystané nové oblečenie i nové tanečné kroky. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť!

„Kým na štadióne nie je zima, máme nachystané nové oblečenie a nebudú chýbať nové choreografie, ktoré sú už hotové a pracujeme na detailoch. Chceme aj túto sezónu zvýšiť úroveň povzbudzovania a hokej spestriť ako hráčom, tak aj divákom,“ hovorí Janka Puškarová.

Chceš byť Cheerleaderkou?

Tím Cheerleaders Michalovce má aktuálne desať dievčat vo veku od 16 do 26 rokov. "Napriek tomu, že dve dievčatá odišli, nevzdávame to a aj v menšom počte nastúpime a budeme povzbudzovať. Ak by boli nejaké záujemkyne, dievčatá sa k nám môžu pridať, nemusia spĺňať žiadne zvláštne kritéria,“ povedala Janka.

S tancom na ľade i schodoch

Roztlieskavačky sa už čoskoro predstavia na samotnom ľade a s ďalšími krokmi sa predvedú na schodoch. "Predpokladáme, že koncom septembra by nás už diváci mohli vidieť. Tešíme sa na novu sezónu a veríme v minimálne taký úspech ako v sezóne 2013/2014,“ prezradila Puškárová.

Foto: ilustračné

Cheerleaders Michalovce
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM