Rôzne

Sedieť doma nemusíte, vyrazte si von: 5 tipov, čo sa dá v Michalovciach zažiť tento týždeň

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. Preto sme sa rozhodli vám priniesť dokopy desať tipov našej redakcie, na to, čo odporúčame tento týždeň zažiť v Michalovciach. Nechajte sa inšpirovať...

Ilustračný obrázok k článku Sedieť doma nemusíte, vyrazte si von: 5 tipov, čo sa dá v Michalovciach zažiť tento týždeň
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

SÁROVA BYSTRICA

3. novembra o 9:00, Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko vás pozýva na prehliadku moderátorských talentov. Súťaž mladých moderátorov do 25 rokov sa uskutoční v klubovni ZOS v Michalovciach­.„Ísť za svojimi snami a nepoznať prekážky – to dokážeme len vtedy, keď zvíťazíme nad strachom“, Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach – kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, každoročne organizuje krajskú súťaž v moderovaní do 25 rokov – Sárova Bystrica. Cieľom tejto súťaže je nájsť mladých a talentovaných moderátorov a napomôcť im pri zdokonalení a zviditeľnení sa.

OBRAZ ZOS ČUVAČOM

3. novembra, Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko vás pozýva na autorskú výstavu obrazov Jarmily Sabovej Džuppovej.

AUTOSTOPOM S TROMI DEŤMI

5. novembra o 10:00, Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

ZKGZ v Michalovciach vás pozýva na prezentáciu knihy Autostopom s tromi deťmi. Knihu predstaví jej autorka Camille Labas. V cestopisnej knihe v autobiografickými črtami sa autorka, Slovenka žiúca 30 rokov v Rakúsku podelí s čitateľmi o zážitky svojich dobrodružných ci­est.

TALENTÁRIUM

5. novembra, Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko vás pozýva na pilotný ročník prehliadky ZUČ pre deti materských škôl. Podujatie sa uskutoční v galérii ZOS.

LA GIOIA

6. novembra o 19:00, MsKS Michalovce

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach pozýva na Galakoncert úspešného pop operného tria La Gioia a ich hudobného hosťa, ktorý sa uskutoční 6. 11. 2015 vo veľkej sále. LA GIOIA vznikla v roku 2008. Prezentuje hudobný štýl, pop operu, ktorý spája populárnu hudbu a operný spev. LA GIOIA je zoskupenie troch spevákov, ktorí interpretujú populárne piesne v štýle belcanta. Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov, ktoré v podaní La Gioia znejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM