Krimi

Smutná tragédia: Auto narazilo do autobusu, zahynul mladík (†26)

Smrteľná dopravná nehoda. O život pri nešťastí prišiel mladý muž (†26). Ten podľa polície sedel ako spolujazdec v aute, ktoré narazilo do autobusu.

Ilustračný obrázok k článku Smutná tragédia: Auto narazilo do autobusu, zahynul mladík (†26)
Zdroj: TASR

Nešťastie na Zemplíne. K tragickej udalosti došlo v nedeľu v čase o 3:10 hodine na ceste III/3892 v obci Klenová, v okrese Snina. Vyšetrovateľ OKP ORPZ v Humennom ešte v daný deň začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie z prečinu usmrtenia 25-ročnému mužovi zo Sniny.

„Obvinený muž viedol osobné motorové vozidlo značky VW Golf smerom od obce Kalná Roztoka, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nedostatočne sledoval situáciu v cestnej premávke, následkom čoho na priamom úseku cesty pravou prednou časťou vozidla narazil do ľavej zadnej časti autobusu zn. SOR, ktorý bol odstavený pri pravom okraji vozovky pred rodinným domom,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Hovorca ďalej dodal, že po náraze auto prešlo do protismernej časti vozovky a následne mimo komunikáciu, kde narazilo do oplotenia dvoch rodinných domov.

„Pri dopravnej nehode utrpel 26-ročný muž z Uble sediaci vo vozidle VW Golf ako spolujazdec na mieste vedľa vodiča, zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol,“ informoval Džobanik a dodal, že vodič auta utrpel pri nehode ťažké doposiaľ neupresnené zranenia.

Na osobnom motorovom vozidle vznikla škoda vo výške okolo 4 000 eur, rovnako aj na autobuse, poškodením oplotenia jedného rodinného domu vznikla majiteľovi škoda vo výške okolo 100 eur a poškodením oplotenia druhého rodinného domu vznikla majiteľovi škoda okolo 300 eur. „Obvinený je stíhaný na slobode,“ uzavrel Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM