Veronika Ondo-Cholewová Správy

Stačí si už len vybrať: PREHĽAD víkendových podujatí v Michalovciach

Oddýchnite si počas víkendu aj vy. Môžete tak učiniť aj na akciách, ktoré sa počas neho uskutočnia v Michalovciach. Tu je prehľad tých, ktoré nás zaujali.

Ilustračný obrázok k článku Stačí si už len vybrať: PREHĽAD víkendových podujatí v Michalovciach
Zdroj: TASR

Futsalový turnaj

11. novembra 2017, hala Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach

V Michalovciach sa v sobotu 11. novembra uskutoční celosvetový futsalový turnaj. Zápas o pohár môžete vidieť v športovej hale Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach.

Vražda v Orient Exprese

11. novembra 2017 o 20:00 hod., Kino Centrum v Michalovciach

Agatha Christie je jednou z najznámejších a najpredávanejších spisovateliek všetkých čias a príbeh 13 cestujúcich podozrivých z vraždy a zároveň uviaznutých v luxusnom vlaku Orient Express patrí medzi jej najznámejšie detektívky. Jeho najnovšieho spracovania sa ujal režijne aj herecky ocenený režisér Kenneth Branagh, ktorý zároveň zohral úlohu najvýznamnejšieho – detektíva Hercula Poirota.

Dance párty

11. novembra 2017, Fabrik live v Michalovciach

V sobotný večer sa môžete zabaviť aj na tanečné hity. Vo Fabrik live v Michalovciach vás roztancujú a ku párty prispejú DJ Mike a DJ Tony Freezer.

Thor: Ragnarok

12. novembra 2017 o 17:00 hod., Kino Centrum v Michalovciach

V najnovšom príbehu „Thor: Ragnarok” od Marvel Studios je Thor uväznený na opačnom konci vesmíru. Bez svojho mocného kladiva je nútený pustiť sa do preteku s časom, aby sa vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok – skazu svojho domova a koniec Asgardskej civilizácie, ktorý sa snaží rozpútať nový silný nepriateľ, nemilosrdná Hela.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM