Rôzne

Štefanská zábava v Michalovciach? Toto sú naše tipy na relax počas špeciálnej noci

Ešte nemáte program na štefanskú noc? Máme pre vás hneď niekoľko tipov, kam si môžete počas nej v Michalovciach vyraziť za zábavou.

Ilustračný obrázok k článku Štefanská zábava v Michalovciach? Toto sú naše tipy na relax počas špeciálnej noci
Zdroj: TASR

Vianoce sú v prvom rade sviatkami pokoja, keď ale zasvieti v kalendári meno Štefan, mnohým sa vysedávať doma nechce. Počas Druhého sviatku vianočného tak nemusíte činiť ani v Michalovciach a môžete si vyraziť za zábavou. Pozrite si naše tipy na strávenie štefanskej noci v našom meste.

Ako sa bavia na Štefana Michalovčania?

Na Štefana chodili ľudia v minulosti po domoch. Kde mali Štefana, všetko dobré popriali a večer sa všetci stretli na štefanskej zábave. Spýtali sme sa Michalovčanov, či tieto zvyky dodržiavajú.

„Chodíme si večer sadnúť s kamarátmi, na nejakú zábavu ale nechodíme a ani sme nechodili, ale vždy sa na Štefana večer stretneme,“ povedal Ján (27). Zato Katka (32) si zaspomínala, že keď ešte chodila do školy, nikdy v tento večer nevynechala diskotéku. „Mám za sebou už veľa štefánskych diskoték, ale už si radšej vyjdem len von na vínko.“

Medzi Michalovčanmi je však viacero tých, ktorí sa na zábavu už pripravujú. „Už máme dopredu naplánované kam ideme. Tak ako každý rok. Je to také uvoľnenie po vianočnom pôste, strese, človek sa má zabaviť, vytancovať sa,“ myslí si Lenka (29). Oslovili sme aj Štefana, ktorý si svoj meninový sviatok vraj veľmi užíva. „Oslavujú ho so mnou všetci, nikto na mňa nezabudne a bavíme sa po svojom už od bieleho rána do noci.“

Ak aj vy uvažujete si v tento deň vyraziť si do nášho mesta za zábavou, ponúkame vám niekoľko tipov:

Štefanská diskotéka

Elán Disco Club, Námestie osloboditeľov 39, 26. 12. 2016 od 18:00 hod. – 27. 12. 2016 do 04:00 hod.

Na Štefanskú diskotéku priamo v centre mesta v uvedenom klube si zájsť už od 18. hodiny. Zábava tam však potrvá až do druhého dňa do 4. hodiny ráno.

Štefanská Vintage párty

Vintage restaurant, Jána Hollého 1, 26. 12. 2016 od 18:00 hod. – 27. 12. 2016 do 21:00 hod.

Pravá štefanská párty v reštauracii Vintage, ktorá sa nachádza pri hoteli Družba, bude trochu v inom štýle – vintage. Vstup na akciu je voľný.

Štefanská zábava

Alcatraz, Maxima Gorkého , 26. 12. 2016 od 20:00 hod. – 27. 12. 2016 do 2:00 hod.

Zabaviť sa v našom meste dá ísť aj na akciu s názvom Štefanská zábava. Tá sa bude konať v klube Alcatraz v Michalovciach. O zábavu a relax sa postará DJ MIMO a Surf bar zo Zemplínskej Šíravy v zimnom štýle.

Párty na Štefana

26. 12. 2016 Fabrik live, Štefana Tučeka

Fabrik live v Michalovciach pozýva 26. decembra na živé vystúpenie skupiny GEROC´K. Celú noc vás bude baviť svojou hudbou a ku vianočnej párty prispeje aj dídžej Tony Freezer.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM