Tomáš Šuhajda Rôzne

Steven Seagal v Strážskom: Poznáme detaily jeho príchodu do mestečka na Zemplíne!

Očakávaný príchod amerického herca, bojovníka, ale aj speváka sa blíži. Znie to stále neuveriteľne, ale v nedeľu 22. júna bude Steven Seagal v Strážskom.

Ilustračný obrázok k článku Steven Seagal v Strážskom: Poznáme detaily jeho príchodu do mestečka na Zemplíne!
Zdroj: Webnoviny.sk

Filmová hviezda Steven Seagal povedie 22.6. workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom z výcvikového centra Red Dragon v telocvični Strednej odbornej školy v Strážskom.

Avšak pozor! Steven Seagal nebude mať v Strážskom verejného vystúpenie alebo autogramiádu, ak ho chcú vidieť jeho fanúšikovia na vlastné oči, musia zavítať deň predtým na Dobrý festival do Prešova, kde slávny Američan vystúpi so svojou kapelou a predvedie sa trochu z iného pohľadu.

V Strážskom sa na tréningu zúčastnia členovia Red Dragon a členovia iných združení Aikida zo Slovenska i zahraničia, teda ľudia, ktorí cvičia bojové umenia, hlavne Aikido.

Napriek tomu bude v Strážskom zaručene rušno. Od rána bude v okolí riadená premávka. Podľa slov šéfa Red Dragon Petra Tomka, ktorý stojí za Seagalovým príchodom, od železničného priecestia až po autobusovú stanicu na Mierovej ulici by mala byť rýchlosť obmedzená na 30 km/h a každých sto metrov na tomto úseku by mali byť policajné hliadky.

„Plánovaný príchod pána Seagala do Strážskeho je o 14:00. Odvedie tréning, občerství sa a čaká ho dlhá cesta do Slovinska, kde v pondelok večer hrá,“ povedal pre náš portál Tomko.

Pozrite si vo videogalérii, kde sa nachádza Stredná odborná škola v Strážskom, v ktorej uskutoční workshop Aikida pod vedením Stevena Seagala.

Steven Seagal v Strážskom: Poznáme detaily jeho príchodu do mestečka na Zemplíne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM