Tomáš Šuhajda Šport

Súboj Real – Barcelona pri Laborci: Rozdelení fanúšikovia, kuriózny gól a... Pozrite VIDEO!

Tak a Zemplín má za sebou veľké El Clásico. V upršanom počasí si cestu na štadión našlo množstvo fanúšikov, viacerí aj v dresoch svojho obľúbeného tímu. Kto má na Zemplíne viac fanúšikov a ako skončilo prvé El Clásico v sezóne?

Ilustračný obrázok k článku Súboj Real – Barcelona pri Laborci: Rozdelení fanúšikovia, kuriózny gól a... Pozrite VIDEO!
Zdroj: Dnes24.sk

Dorastenecký turnaj Michalovce cup 2014 priniesol prvé El Clásico v sezóne. Rozdali si to medzi sebou nádeje tímov Real Madrid a FC Barcelona. Zdá sa, že na Zemplíne má o niečo viac fanúšikov katalánsky veľkoklub, platí to aspoň medzi tými najmladšími, ktorí sa Barcu snažili povzbudiť aj svojimi hlasivkami. Na štadióne sa však našlo tiež viacero a mimoriadne horlivých fanúšikov Realu Madrid.

A čo samotný zápas? Typické El Clásico! Najprv držanie lopty a tiki-taka v podaní Barcelony, ktorá po góloch z rohu v prvom polčase a po veľkej chybe brankára Madridčanov na začiatku druhého polčasu viedla 2:0. Po nudnejšom prvom polčase v tom druhom akoby vymenený Real a po dvoch striedaniach prišlo vyrovnanie na 2:2. Celý druhý polčas už priniesol vzrušujúci futbal, ktorý sa musel páčiť…

Pozrite si vo VIDEU prvé tri góly v zápase, zemplínske vlny či „mladého Puyola“! :-)

Súboj Real – Barcelona pri Laborci
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM