Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

SÚHRN celého týždňa: Prinášame vám články, na ktoré sa klikalo najviac

Ďalší augustový týždeň pomaly finišuje. Je preto čas sa za ním obzrieť. Na ktoré články čitatelia nášho portálu klikali najviac? Prinášame vám ich v súhrne.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN celého týždňa: Prinášame vám články, na ktoré sa klikalo najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavé informácie o turistoch

Pracovníčky z Turistickej informačnej kancelárie Šírava – Hôrka prichádzajú, či už s domácimi alebo zahraničnými návštevníkmi, do častého styku. O čo sa u nich zaujímajú najviac?

Parky v Michalovciach

Park mieru, Kerta či menšie parčíky dodávajú nášmu mesto nemalý kúsok zelene, príjemného prostredia a možnosti pre relax a oddych. Ale ako dobre vlastne poznáte michalovské parky? Otestujte sa o možno zistíte, že ste o niektorých zaujímavostiach spojených s nimi doposiaľ vôbec nepočuli. Zistite, ako dobre poznáte michalovské parky.

Potečú vám slinky

K letnému obdobiu okrem rôznorodých festivalov či iných akcií patria neodmysliteľne aj tie, ktoré sú cítiť široko-ďaleko. Reč je o podujatiach, ktoré disponujú programom, v rámci ktorého sa aj varia všelijaké špeciality. Niekoľko takýchto podujatí je pripravených aj v našom meste či v jeho okolí. Vybrali sme pre vás hneď tri z nich.

Michalovce Michalom a Michaelám

Michalovia, Michaely, ale aj všetci milovníci zábavy sa stretnú opäť na pokuse v Michalovciach, aby prepísali zápis v Knihe slovenských rekordov. Mesto organizuje v tomto roku podujatie Michalovce Michalom a Michaelám 29. – 30. septembra, pri ktorom sa pokúsia aj o rekord. Hlavný program bude v piatok 29. septembra v Chemkostav Aréne o 18:00 hod.

Vtipné éčevéčky

Spozorovali ste už niekedy vtipnú EČV s označením Michalovského okresu? Ak nie, tak teraz ich uvidíte hneď viacero. Veď sledujte…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM