Rôzne

Súťaž o NAJ mesto Slovenska? Sledujte, ako sa darí Michalovciam...

Prvého apríla odštartovala internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska. A Michalovce v nej nechýbajú. Ako sa nám aktuálne darí?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto Slovenska? Sledujte, ako sa darí Michalovciam...
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska vyhlásil internetový portál Slovakregion. Odštartovala 1. apríla a potrvá až do 31. októbra. Po tomto dátume spoznáme absolútnych víťazov.

O tom, ako to má mesto Michalovce v súťaži našliapnuté, napovedajú priebežné výsledky. A pohľad na ne hovorí, že z celkového počtu 140 miest patrí Michalovciam momentálne 48. priečka. Aktuálne sa tak naše mesto nachádza v prvej päťdesiatke.

Momentálne na prvom mieste tróni Brezno, za sebou má Spišskú Novú Ves a prvú trojicu v priebežnom poradí uzatvára mesto Púchov. Poradie sa samozrejme môže neustále meniť.

A prispieť k tomu môžete aj vy. Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 6. novembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM