Veronika Ondo-Cholewová Správy

Súťaž o najdlhšie manželstvo v Michalovciach: Predstavujeme vám víťazný pár, FOTO

Súťaž o najdlhšie manželstvo v Michalovciach je na konci. Víťazným párom sa stali manželia Ondrej a Margita, ktorí sú spolu už desiatky rokov.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najdlhšie manželstvo v Michalovciach: Predstavujeme vám víťazný pár, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Národný týždeň manželstva (NTM) je čoraz známejšia iniciatíva na podporu manželstva. A zapojilo sa do nej aj naše mesto. Prebieha od 12. februára a potrvá do nedele 18. februára a v rámci neho bola vyhlásená aj súťaž o najdlhšie manželstvo v Michalovciach.

60 rokov manželstva

Pred niekoľkým týždňami bola v našom meste vyhlásená súťaž Hľadá sa najdlhšie manželstvo v Michalovciach. Ľudia do nej mohli prihlásiť svojich rodičov, starých rodičov, susedov, či prípadne samých seba. Súťažiť mohli len manželské páry žijúce na území nášho mesta. Súťaž je už na konci a víťaz je už známy. Tým sa stal pár, ktorý už spolu v manželstve žije 60 rokov.

Tešia sa z vnúčat

Ako informovala hovorkyňa radnice Iveta Palečková, v utorok 13. februára navštívil primátor Viliam Zahorčák spolu s Bohdanom Roháčkom, kazateľom Zboru Cirkvi bratskej v Michalovciach, manželov Ondreja a Margitu Vasiľových, ktorí v tomto roku oslávia nádherné 60. výročie svojho spoločného života. Práve títo manželia sa totiž stali víťazmi uvedenej súťaže.

Zosobášili sa 9. apríla v roku 1958. Svoj život prežili v láske, vernosti a vo vzájomnej úcte. Vychovali dve deti a teraz sa tešia zo svojich ôsmich vnúčat, ku ktorým čoskoro pribudnú aj pravnúčatá.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

FOTO: Manželia Ondrej a Margita z Michaloviec? Krása, ako dlho sú už svoji
7
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM