Rôzne Rôzne

Sviatok zamilovaných môžete prežiť netradične: V Michalovciach bude svetadiel lásky

Najromantickejší deň v roku je opäť tu a zaľúbení premýšľajú, ako najlepšie stráviť Valentína. Niektorí ľudia vymýšľajú originálne darčeky, iní zase organizujú fascinujúce výlety. No romantiku si môžete užiť aj v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok zamilovaných môžete prežiť netradične: V Michalovciach bude svetadiel lásky
Zdroj: TASR

Sviatok zaľúbených na inom svetadieli

Sviatok všetkých zaľúbených je možné prežiť aj netradične a to na svetadiele lásky. Atlantída je nový slovenský muzikál od MICHALOVČANA Jána ĎUROVĆÍKA.

Jediné mesto východného Slovenska, ktoré uvidí tento vynikajúci muzikál sú Michalovce. Predpremiéra sa uskutoční 14. februára v Chemkostav ARÉNE.

V príbehu skupiny mladých ľudí, ktorí sa vydali hľadať bájnu Atlantídu, aby vplyvom okolností našli sami seba, sa predstaví držiteľ Thálie za Pomádu Jan Kříž (Jerry), Zbyněk Fric (Milan), Michaela Doubravová (Sofia) alebo Markéta Procházková (Brejny).

Jedine Michalovce

Príďte si pozrieť najnovší slovenský muzikál, plný skvelých hereckých, speváckych a tanečných výkonov. Strhujúci dej, množstvo energie, známe piesne, to všetko vás čaká v muzikáli Atlantída. Spolu s Ďurovčíkom na projekte spolupracovali aj Miro Žbirka a textár Kamil Peteraj. Ak sa rozhodnete takto stráviť Valentín, čaká na vás zmes hitov Mira Žbirku ako Biely kvet alebo Múr našich lások.

Môže vás zaujímať:

V Michalovciach máme takéto čudo: Zmestí sa tam 30 detí, uhádnete, čo to je?

Michalovská učiteľka Mária o štrajku na rovinu: V týchto chvíľach sa skutočne hanbím!

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Michalovčanov!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM