Rôzne

Takéto pekné podujatia prebehnú v Michalovciach: Pozrite si, čo sa u nás chystá...

Uskutočnia sa už v týchto dňoch a je dobré o nich vedieť vopred. Možno totiž zlákajú aj vás. Prinášame vám naše tipy na zaujímavé akcie v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Takéto pekné podujatia prebehnú v Michalovciach: Pozrite si, čo sa u nás chystá...
Zdroj: TASR

Vernisáž

19. 2. 2018 o 13:00 hod., galéria Zemplínskeho osvetového strediska, Michalovce

Študenti SOŠ sv. Cyrila a Metoda v Michalovciach budú vystavovať svoje práce v priestoroch galérie Zemplínskeho osvetového strediska. Vernisáž výstavy sa uskutoční 19. februára (pondelok) o 13.00 hod. v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach. Tematicky pestré práce poskytujú komplexný pohľad na výtvarné zameranie odboru propagačná grafika počnúc skicami a končiac realizáciami v grafickom programe. Výstava potrvá do 2. marca.

Volejbal

21. 2. 2018 o 17.15 hod. Mestská športová hala, Michalovce

V meste Michalovce bude Metská volejbalová liga dospelých. Každoročne sa hrá v dvoch výkonnostne odlišných ligách – v I. a II. lige. 21. februára o 17.15 hod. sa uskutoční IX. ročník I. a II. liga – 14. a 21. kolo.

Quizovňa

23. 2. 2018 o 20:00 hod., Freedom, Námestie osloboditeľov 80, Michalovce

Organizátori Quizovne pozývajú do !freedomu na obľúbenú vedomostnú súťaž. Pripravených bude 60 otázok o živote, vesmíre a z iných oblastí. Tímy od 3 do 5 členov si to rozdajú vo vedomostiach.

Shaolinskí mnísi

24. 2. 2018 o 19:00 hod., Mestská športová hala Michalovce

Show je sprevádzaná originálnou hudbou z chrámov a sprievodným komentárom v slovenskom jazyku. Ide o fascinujúce dve hodiny, ktoré poukazujú na ľudskú odolnosť a podstatu ovládania. Program oslovuje všetky vekové kategórie, od detí až po dospelých. Dominantné cvičenia boli nacvičené v Číne. Pred očami divákov ich predvedú starí učitelia a študenti Shaolin Monks, ktorí žijú podľa prísnych pravidiel budhizmu.

Oheň v srdci, oheň na javisku

24. 2. 2018 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Pri príležitosti 30. narodenín tanečného pedagóga FS Zemplín Miroslava Kistyho sa uskutoční v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach ďakovný program. Vystúpia na ňom mnohí umelci, ako aj sám Miroslav Kisty. Okrem neho vystúpia: FS Zemplín, DFS Zemplínik, FS Svojina, FS Fogaš, Ján a Peter Vajdovci, Moji priatelia z Lúčnice a Iconito.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM