Rôzne

Témy, ktoré Michalovčanov zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa

Je tu nedeľa a správny čas sa obzrieť za končiacim sa týždňom. Aké témy čitateľov na našom portáli zaujali najviac? Urobte si rýchly prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Michalovčanov zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Archeológovia na michalovskom námestí

V blízkosti bývalej autobusovej stanice stále prebieha archeologický výskum. Výskum, ktorý sa na mieste realizuje, nariadil Krajský pamiatkový úrad v Košiciach v súvislosti so zemnými prácami, ktoré má mesto v pláne uskutočniť. Pomaly sa presúva do druhej polovice. Čo sa už podarilo nájsť?

4 hrady v okolí Michaloviec

V okolí Michaloviec sa dajú objavovať všakovaké hrady. Komu by už neprišlo vhod vyraziť si na výlet, trochu zmeniť prostredie a vyvetrať si hlavu. V okolí nášho mesta sa dajú nájsť rôzne známe, ale aj menej známe hrady. My sme vám priniesli štyri tipy, ktoré možno zlákajú na pekný výlet aj práve vás. Viniansky, Brekovský, Jasenovský a Tibavský..pozrite sa na ne.

Lode na Šírave

Na Zemplínskej šírave sa naskytol veľmi pekný výjav. A to rovno na vode. Zemplínske more skrášlili lode, ktoré bojovali o majstrovský titul. Zemplínske more, ktoré prirovnávajú často k zátokam Jadranu, sa stalo dejiskom zaujímavých majstrovstiev. Šíravský vietor si okúsilo niekoľko majiteľov lodí. Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v triede Kajutové lode sa konali v dňoch 27.- 29. augusta na Zemplínskej šírave v časti Hôrka za účasti jachtárov z viacerých krajín.

Veterán Šechný v Michalovciach

Hokejista Richard Šechný bude v kariére pokračovať aj v nasledujúcej sezóne. Na spolupráci sa dohodol nielen s prvoligovým klubom z Michaloviec. Nastupovať by mal aj v druhej lige za Humenné. Šechný je rodák z Prešova, ale do seniorského hokeja sa dostal práve v Michalovciach a na Zemplíne by rád aj ukončil svoju bohatú kariéru.

Michalovce Michalom a Michaelám

Michalovia, Michaely, ale aj všetci milovníci zábavy sa stretnú opäť na pokuse v Michalovciach, aby prepísali zápis v Knihe slovenských rekordov. V stredu 28. septembra sa sústredí najväčší počet nositeľov týchto mien v michalovskej Chemkostav aréne. Vlani to bolo na námestí v centre mesta. Mesto organizuje v tomto roku podujatie Michalovce Michalom a Michaelám v predvečer ich sviatku, teda 28. septembra, pri ktorom sa pokúsia aj o rekord.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM