Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Tieto michalovské detičky sa môžu učiť anglicky už v plienkach: FOTO z prvého dňa

Deti od 18 mesiacov môžu mať v Michalovciach bilingválnu výučbu. Svoje prvé dni si pochvaľujú aj škôlkári od troch rokov.

Ilustračný obrázok k článku Tieto michalovské detičky sa môžu učiť anglicky už v plienkach: FOTO z prvého dňa
Zdroj: Dnes24.sk

Už deti od 18 mesiacov zažívajú svoje prvé dni v detskom centre s bilingválnou výukou v anglickom jazyku. Škôlkári od troch rokov sa tešia z prvých dní mimo domova.

Najmenší majú za sebou veľký deň. Ešte predtým nech vykročia do školy, zažijú prvé dni v materských zariadeniach. V jednom z detských centier v Michalovciach nám priblížili prvý kontakt s podobným školským zariadením. „V očiach rodičov aj detí sa zrkadlili kvapky strachu, radosti, obáv ale aj šťastia. Všetky emócie, ktoré k takémuto veľkému dňu neodmysliteľne patria,“ uviedlo detské centrum Zuzulienka v Michalovciach.

„Detičky už pri prvom vstupe do Zuzulienky v dnešný deň zažili čaro hier v krásnom prostredí a spoznali nových kamarátov, s ktorými sa budú denne stretávať, hrať a učiť veciam, ktoré budú potrebné pre ich ďalšie vzdelanie a vývoj,“ povedali nám z detského centra.

Hneď ráno si mohli vybrať svoje miesto v skrinke a obrázok, ktorý im bude pripomínať práve ich priestor a odloženie vecí počas celého roka. „Na prvý deň sme si zvoli odľahčenú tému zoznamovania sa s kamarátmi a novým prostredím. Od nasledujúceho týždňa sa už naše zuzulienkovské detičky začnú každodenne zoznamovať aj s anglickým jazykom,“ prezradili z centra.

Neuveríte, čo robia v detskom centre malí nezbedníci!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM