Správy

To najlepšie, čo v meste Michalovce máme: Vieme, kedy bude slávnostné podujatie

Na slávnostnom podujatí s názvom To najlepšie, čo v meste Michalovce máme sa budú udeľovať tituly Čin roka a pripravený je aj kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku To najlepšie, čo v meste Michalovce máme: Vieme, kedy bude slávnostné podujatie
Zdroj: Dnes24.sk

Na slávnostnom podujatí s názvom To najlepšie, čo v meste Michalovce máme, si ocenení titulom Čin roka prevezmú sošky michalovského Pegasa. Uskutoční sa v Mestskom kultúrnom stredisku Michalovce 7. apríla o 17. hodine.

Na čo sa môžete tešiť?

Mestské kultúrne stredisko spolu s michalovským magistrátom pozývajú verejnosť na galaprogram s názvom To najlepšie, čo v meste Michalovce máme. Počas tejto akcie sa budú udeľovať tituly Čin roka. Tie udeľuje mesto za mimoriadny výsledok v rôznych oblastiach života za predchádzajúci rok.

„V rámci programu sa predstaví Talent-um,“ zverejnila michalovská radnica. Talent-um predstaví na pódiu žiakov Základnej umeleckej školy na Okružnej v Michalovciach.

Koho ocenia?

A kto tento rok získa spomínaný titul Čin roka? Ocenia ním desaťčlenné družstvo žiačok výtvarného odboru ZUŠ, ako aj detský spevácky zbor PRO MUSICA. V oblasti kultúry bude ocenená pedagogička Jana Gombitová.

Ocenenie dostane aj učiteľka Lenka Paľová zo ZŠ T. J. Moussona. Spomínaný titul poputuje aj do rúk IUVENTA Michalovce a MFK Zemplín. V oblasti športu ocenia tiež Základnú školu Okružná 17. Ako stavba roka 2016 ho dostanú Hasičská stanica Michalovce, Veterinárna klinika Animal a Astronomický areál na Hrádku.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM