Rôzne

TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Michaloviec a okolia

Ďalší júlový týždeň sa už blíži ku koncu. Prinášame vám v jednej kocke články z Michaloviec a okolia, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Michaloviec a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

DJ Robin (34) z Michaloviec

Dídžeja s prezývkou DJ Robin netreba zvlášť v Michalovciach a okolí predstavovať a to najmä návštevníkom Kamenca. Ako prezradil, jeho začiatky sa spájajú so svadbami. Málokto však vie, že pod skratkou DJ Robin sa ukrýva Róbert Eľko. O tom, ako sa dostal k práci dídžeja aj o tom, aká pesnička nesmela chýbať na michalovských svadbách, nám prezradil v rozhovore.

Po stopách Šíravy

Obľúbené podujatie špacirky po varošu pripravila michalovská radnica tentoraz netradične na Šírave. Na prázdninovú prechádzku je nutné rezervovať si miesto. Ide pritom o ojedinelý program. Toto spoznávanie známych i menej známych miest v okolí Zemplínskej šíravy pod vedením skúsených historikov, spojené s relaxom v thermalparku.

Ľudia vyviedli kuriozitu

Organizátori najväčšieho motozrazu na Slovensku sa na východ už veľmi tešia. Šíravu považujú za svoj druhý domov. Dozvedeli sme i pikošky zo zákulisia. Na Medzinárodnom motozraze Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave sa pracuje už veľmi dlho. Podujatie je považované za vôbec najväčšiu motorkársku akciu na Slovensku a jednu z najväčších v strednej Európe. Porozprávali sme sa s jedným z organizátorov a to Michalom Tvrdým. Ten nám prezradil aj" pikošky zo zákulisia":http://michalovce.dnes24.sk/…vstup-244627.

TOP 5 najkrajších túr v Michalovciach a okolí

Túry v Michalovciach a okolí ponúkajú nielen prírodné krásy a zaujímavosti, ale aj technické pamiatky. Zoznámte sa s piatimi, ktoré sú podľa nás najkrajšie. Leto je v plnom prúde a k nemu neodmysliteľne patria výlety do prírody. Okrem turistických chodníkov a niekoľkých cyklotrás ponúka náš región aj náučné chodníky, na ktorých návštevníci spoja príjemné s užitočným. Užijú si krásy prírody a zároveň sa niečo naučia o atraktivitách Dolného Zemplína.

Zemplín fest je už za dverami

Už to možno počítať v hodinách, kedy vypukne ďalší ročník Zemplín festu. Na čo sa okrem zlatistého moku tešiť? Najbližší Zemplín fest sa uskutoční v Michalovciach pred OC Zemplín a to od piatka 22. júla do nedele 24. júla. Hlavným lákadlom tohto pivno-gurmánskeho festivalu bude, ako inak, zlatistý mok, pričom ochutnať bude možné viac ako 50 druhov. Rozvoniavať všade navôkol budú stánky s najrôznejšími dobrotami

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM