Veronika Ondo-Cholewová Samospráva

Deň Topoľančanov: Najväčšia zábava sa rozbehla večer! FOTO

Michalovčania zažili prázdninové podujatie v blízkych Topoľanoch. Domáci ich privítali bohatým programom. Pozrite si fotogalériu.

Ilustračný obrázok k článku Deň Topoľančanov: Najväčšia zábava sa rozbehla večer! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Topoľančania sa počas svojho dňa skutočne zabávali. Od rána až do noci si užili bohatý program, ktorý pripravovali asi 4 mesiace. V kostole sa stretli nielen rodáci, ale tiež významní hostia. Otvorili výstavu ikon miestneho ikonopisca Rastislava Timka. Prístupná bude v chráme počas tohto týždňa v čase liturgií. Pozvanie členov Občianskeho združenia Naše Topoľany prijal aj majster Nikolaj Feďkovič s manželkou – významný výtvarný umelec, ktorý je autorom aj nástenných malieb v miestnom chráme.

„Keď to zoberiete komplexne, tak na podujatí bolo viacej ľudí ako minulého roku. Mali sme viac atrakcií, ľudia vyhrali auto s plnou nádržou na víkend, zájazdy,“ povedali organizátori.

Vystúpili súbory FS Svojina, skupina Drišľak, Gipsy Čáve, Pacifik a iné. Okrem bohatého programu pripravili organizátori aj súťaže o skvelé ceny a prekvapenie večera v podobe jedinečnej ohňovej šou ARAMIS. Ani tento rok nechýbal guľáš a miesta pre občerstvenie. Pre deti boli zase pripravené počas celého dňa pekné atrakcie a koníky na ktorých sa mohli povoziť.

Foto: Topoľany.sk

Topoľany si užili svoj deň
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM