Zuzana Ročeňová Rôzne

Toto tu ešte nebolo! V nedeľu budú Duklu hnať za víťazstvom už aj roztlieskavačky

Divákom a fanúšikom hokeja sa v nedeľňajšom východoslovenskom derby, po prvýkrát predstavia Cheerleaders Michalovce. Pohľadné mladé slečny budú skrášľovať, spríjemňovať a zabávať!

Ilustračný obrázok k článku Toto tu ešte nebolo! V nedeľu budú Duklu hnať za víťazstvom už aj roztlieskavačky
Zdroj: Dnes24.sk

O náladu na domácich zápasoch sa postará tucet mladých dám, odetých do oranžovo – čiernych farieb Dukly Michalovce.

Povzbudzovanie a spestrenie hokeja

S dobrým nápadom, na ktorom sa neskôr podieľali fanúšikovia a dievčatá, prišla Janka Puškarová už zakladateľka tímu Cheerleaders Michalovce. „Nápad to bol môj, ale práca spoločná. Založenie tímu roztlieskavačiek je hlavne kvôli naším hokejistom, ktorí si to po minuloročnej sezóne isto zaslúžia. Chceme zvýšiť úroveň povzbudzovania a hokej spestriť ako hráčom, tak aj divákom,“ hovorí Janka Puškarová.

„Dievčatá a zopár fanúšikov nám pomáhalo ako s hudbou, tak aj s ostatnými vecami,“ doplnila Puškarová. Hudbu ma na starosti Tomáš Komenda, na spolupráci sa podieľal aj Peter Tirpák a michalovské cheerleaderky podporilo zopár sponzorov.

Môžeš sa pridať ak máš rada hokej

Tím Cheerleaders Michalovce ma aktuálne 12 dievčat vo veku od 16 do 26 rokov. „Záujem bol veľký, no počas skúšok dievčatá odchádzali a prichádzali nové, pretože časovo nezvládali tréningy. Dievčatá sa k nám môžu pridať, nemusia spĺňať žiadne zvláštne kritéria. Vek je od 16 rokov, musia mať rady hokej a vedieť sa trocha hýbať,“ uviedla Puškarová.

V nedeľu s tancom na ľade

„V nedeľu sa predstavíme aj tancom na ľade, po zvyšné zápasy budeme rozmiestnené po schodoch,“ doplnila Janka Puškarová. Roztlieskavačky majú nachystanú na začiatok choreografiu na jednu skladbu, s ktorou sa predstavia na samotnom ľade a s ďalšími krokmi sa predvedú na schodoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM