Zuzana Ročeňová Rôzne

TU by ste rozhodne nemali chýbať: Pozrite si program festivalu My sme Michalovce

Už o pár dni je na programe festival My sme Michalovce, ktorý sa uskutoční v Parku študentov. Od 14:00 do cca 22:00 sa môžete tešiť na množstvo zábavy, umelecké remeslá, ale aj dobrú hudbu a výborných umelcov...Preštudujte si podrobný program akcie!

Ilustračný obrázok k článku TU by ste rozhodne nemali chýbať: Pozrite si program festivalu My sme Michalovce
Zdroj: TASR

Michalovčania, ktorí navštívia festival MY SME MI sa môžu tešiť na pestrý program, zónu remesiel a nebudú chýbať ani rôzne atrakcie. A samozrejme na svoje si prídu aj vyznávači dobrého jedla a chutného pivka. Organizátori sľubujú v prvom rade výbornú atmosféru, množstvo príjemných koncertov a super náladu.

Menšie zmeny a pestrý program

Tento rok nás čaká aj jedna novinka, a tou je zmena miesta. Ako nám prezradil Martin Frimmer z organizačného tímu festivalu s myšlienkou zmeniť miesto konania uvažovali už dávnejšie. „Posunuli sme sa do parku študentov, ktorý sa nám javí ako veľmi vhodné miesto na usporiadanie atraktívneho podujatia pre množstvo hostí. Je výhodnejší z viacerých hľadísk. Rozlohou poskytuje komfortné miesto pre väčšie množstvo divákov s pohodlným videním na pódium. V tesnej blízkosti parku študentov sa nachádza bezplatné parkovisko s veľkou kapacitou parkovacích miest.“

Čaká nás hlavne pestrejší a atraktívnejší program. Na pódiu privítame momentálne najpočúvanejších interpretov slovenskej hudobnej scény, skupinu IMT smile a Katku Knechtovú. „Spestrením programu by mal byť bezpochyby aj Michal Hudák, ktorý vystupuje so svojou skupinou Žobráci veľmi ojedinele. Pre Michalovce urobil výnimku, čo si veľmi vážime,“ prezradil Frimmer.

„S hlavným partnerom podujatia, pivovarom Šariš, vytvárame novú zónu remesiel a domácich prác. Hlavný partner chystá aj viacero vlastných atrakcií, ktoré by mali byť rovnako spestrením podujatia,“ doplnil Frimmer.

Program hudobných vystúpení

V posledný prázdninový deň, 31. augusta, si budeme môcť vychutnať festivalovú atmosféru s týmito interpretmi. Celú akciu bude moderovať obľúbený Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý pochádza z Michaloviec.

14:00 Junior 1. vstup oficiálny Open Moment

14:10 The Fusion

15:00 Junior 2. vstup oficiálny – darček pre diváka

15:15 Freedeggs

16:10 Junior 3. vstup oficiálny – darček pre diváka

16:25 Incognito

17:10 Junior 4. vstup oficiálny – darček pre diváka

17:25 Kiks

18:25 Junior 5. vstup oficiálny – darček pre diváka, 1. ocenený

18:45 Žobráci + Mišo Hudák

19:40 Junior 6. vstup oficiálny – darček pre diváka, 2. ocenený

20: 00 I. M. T. Smile

20:55 Junior 7. vstup oficiálny – darček pre diváka

21:10 Katka Knechtová

22:00 Reprodukovaná hudba

23:30 Junior – Closing Moment

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM