Rôzne

Urobte si rýchly prehľad: Správy, ktoré Michalovčanov cez týždeň zaujali najviac

Nestíhali ste sledovať počas týždňa spravodajské dianie? Prinášame vám prehľad správ, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si rýchly prehľad: Správy, ktoré Michalovčanov cez týždeň zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Srnky na Šírave

Len pár metrov od brehov Zemplínskej šíravy sa naskytlo milé prekvapenie našej prírody. Neďaleko vody sa totiž zrazu objavili srnky. Pozrite si VIDEO. A kde vlastne presne sa nám pošťastil pohľad na týchto milých zástupcov našej prírody? Bolo to na šíravskom brehu pri Lúčkach, konkrétne pri hrádzi. Srnky hrdo zapózovali a pokojne sa nechali zvečniť na záberoch.

Nika Karch v USA

Ako sme vás v nedávnom článku informovali, naša rodáčka Nika Karchová (30) vyrazila do USA. Rozprávali sme sa s ňou pred cestou, ale teraz vám prinášame jej čerstvé zážitky, s ktorými sa rozhodla podeliť. Nedávno sa vrátila z cesty. So svojimi kamarátkami odišli za oddychom. Niku však v Chicagu čakal aj koncert.

Krásny úlovok

Informovali sme vás aj o pretekoch rybárov na Zemplínskej šírave. A v utorok vás zaujali informácie o kaprovi-krásavcovi, ktorého sa zo šíravských vôd podarilo vyloviť.

Ceny primátora a mesta

Počas týždňa sme vám priniesli aj správu o tom, koho sa tento rok rozhodli v Michalovciach oceniť Cenou primátora a Cenou mesta. "Pozrite si to. ":http://michalovce.dnes24.sk/…pocty-250323

Srdce ako dar v Michalovciach

Slovenská humanitárna rada, Zväz zdravotne postihnutých Michalovce, Zemplínske osvetové stredisko Michalovce- kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja a Mestské kultúrne stredisko Michalovce pripravujú v tomto roku už 13.ročník regionálnej prehliadky ZUČ/záujmovo umeleckej činnosti/ zdravotne postihnutých detí, mládeže a dospelých Srdce ako dar. V Michalovciach sa v rámci podujatia Srdce ako dar predvedie vyše 700 účastníkov. Vstup je bezplatný. Pozrite si, aký program je pripravený.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM