Šport

Úspech michalovských bojovníkov: Takto bodovali na dvoch významných pretekoch!

Bojovníci z MMA Team Slovakia Michalovce robia nášmu mestu dobré meno aj v zahraničí. Predviedli sa na dvoch významných pretekoch a žali úspech.

Ilustračný obrázok k článku Úspech michalovských bojovníkov: Takto bodovali na dvoch významných pretekoch!
Zdroj: MMA Team Slovakia Michalovce

Michalovskí športovci majú za sebou ďalšie veľké víťazstvá. Svoje umenie predviedli na Majstrovstvách Európy Combat Sambo na Ukrajine a Majstrovstvách sveta WFMC.

Jedným z vrcholov tohtoročnej sezóny pre michalovský MMA TEAM SLOVAKIA bola účasť na dvoch podujatiach. Prvým z nich bol šampionát Európy Combat Sambo, ktorý sa uskutočnil v Užhorode v októbri za podpory tamojšieho ministerstva kultúry a športu.

„Tu sa nám podarilo vybojovať dve bronzové medaily, ktoré získali medzi juniormi Martin Varady a v kategórii seniorov Dominik Lorinc,“ informoval spravodajský portál Michalovce24 Tibor Šimonič.

Zdroj: MMA Team Slovakia Michalovce

Ešte lepšie sa však michalovským zástupcom podarilo zabojovať na majstrovstvách sveta federácie WFMC, ktoré sa uskutočnili v dňoch 14.10.-16.10.2016 v an­glickom Manchestri. Na nich sa zúčastnili štyria zástupcovia michalovského klu­bu.

„Najmladší 10-ročný Jakub Čverčko získal v kategórii grappling striebornú medailu. Martin Varady a Kristián Kudráč získali bronzové medaily,“ povedal T. Šimonič. Najlepšie sa prezentoval v kategórii seniorov Dominik Lorinc, ktorý získal dve strieborné medaily v kategóriach MMA a grappling. „Veľká vďaka patrí sponzorom, bez ktorých by sa nám nepodarilo vycestovať,“ vyjadril na záver poďakovanie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Michalovskí bojovníci z MMA Team Slovakia Michalovce žali úspech
5
Galéria
Zdroj: MMA Team Slovakia Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM